trash the dress

Let`s trash that dress

trash the dress

Trash that dress!

Orice nunta, are un fotograf. Acest fotograf se asigura de-altfel de buna functionare a lucrurilor, si anume de buna capturare a amintirilor in format digital pe dslr-ul lui multifunctional. Una din cele mai entertaining momente ale unei nunti, este activitatea cunoscuta sub denumirea de sedinta foto trash de dress. In acest articol va vom prezenta cele mai importante aspecte ale acestui eveniment care va vor face sa aveti parte de un “trash the dress” exceptional. Pentru cel mai bun trash the dress, cititi cu incredere urmatorul articol.

Pentru un trash the dress de exceptie, aveti nevoie de urmatoarele: O zona minunata unde fotografiile sunt ca din basm, si de o rochie la fel de minunata care va face sa va simtiti din nou ca o mireasa permanent in centru atentiei. Cel mai important lucru in acest eveniment, este vremea.

Astfel ca, este absolut necesar sa verificati prognoza meteo si sa aveti la dispozitie atat un interior unde se pot face fotografii cat si un exterior cu un peisaj mirific. In functie de cerintele fiecarui cuplu, exista diverse optiuni in pachetul fotografului, de a alege si din pachet aceasta activitate denumita “trash the dress”. Conform dictionarului, trash the dress reprezinta ruinarea rochiei de mireasa in orice mod doresti, si, pe deasupra ai si ocazia sa fi fotografiata facand asta. Ce altceva poate fi mai entertaining de atat?

trash the dress

Partea cea mai frumoasa la aceasta activitate este ca poate fi facuta oricand si oricum. La doua zile dupa nunta sau daca doriti, si la cativa ani de la nunta. Asa nu va ve-ti plictisii niciodata de rochia dumneavoastra de mireasa. Din punctul de vedere al fotografilor, este de notat ca Este acceptata orice propunere de cadru natural, pastrand conditia ca maestrul luminilor sa descopere ceva care sa ii starneasca simtul creativ.

De asemenea, sunt foarte importante accesoriile, acestea nefiind conditionate sub nicio forma, rezultand in final o sesiune foto contrastanta intre eleganta rochiei de mireasa si locul in care se efectueaza evenimentul. Vedeta sesiunii trash the dress, adica rochia de mireasa, este cea care ofera o anumita valoare unui eveniment solemn asa cum este nunta. In ea sunt pastrate toate emotiile, trairile si sentimentele de dinainte de a fi imbracata si din momentul plin de dramatism din ziua cea mare.

trash the dress

Astfel ca ai ocazia sa te relaxezi impreuna cu rochia ta la o altfel de activitate, la o activitate plina de entuziasm si bucurie.

trash the dress

Asadar, acest stil nou aparut in cadrul nuntilor denumit “trash the dress” este o activitate care are in principal rolul de a te face sa te relaxezi, atat tu cat si rochia de mireasa. Sa ai parte de niste fotografii minunate care iti vor amintii mereu de frumusetea evenimentului tau.

Cel mai important este ca aceasta activitate poate fi realizata oricand si la orice ora, in functie de disponibilitatea fotografului. Te poti simtii ca o mireasa oricand, cu o astfel de sedinta foto care apare ca rupta din basm, astfel rochia ta de mireasa va merita toti banii.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love