fotograf nunta bucuresti
25 iulie 2017 Fotografie de nunta

Metode prin care se pot evita foto mediocre la o nunta

fotograf nunta

Pregatirea unei nunti implica dincolo de emotie si un efort financiar. Este necesar sa se investeasca bani in tinutele mirilor si in alte zeci de lucruri fara de care nunta nu ar mai fi atat de reusita. Sunt miri care se gandesc pe ultima suta de metri si la fotografii, dupa cum sunt si miri care pun la prioritati alegerea unui fotograf nunta.

Imaginati-va un asa eveniment la care nu se fac fotografii! Nunta se termina, tinutele sunt asezate in dulap, timpul trece, amintirile se estompeaza, iar fotografii care sa reimprospateze memoria nu exista! Pe de alta parte, imaginati-va un alt scenariu care, similar primului, va duce la o experienta nefericita. Fotografiile de la nunta au fost facute de un prieten de-al mirilor, insa rezultatul a fost mediocru. Nu exista miri care sa isi propuna sa experimenteze astfel de scenarii, insa aceste lucruri se intampla din varii motive.

Este foarte important ca fotografiile pentru nunta sa fie trecute in randul prioritatilor, dupa cum este necesar sa se gaseasca un fotograf nunta capabil sa surprinda in imagini perfecte cele mai sugestive momente de la eveniment. Un fotograf bun stie sa creeze scene absolut uimitoare care ii vor lasa fara cuvinte pe toti cei care le privesc. Pe de alta parte, un fotograf insuficient pregatit poate sa faca fotografii care vor ruina amintirile legate de nunta si mostenirea vizuala pe care mirii vor sa o lase generatiilor viitoare. Exemplele sunt numeroase. Multi miri au primit fotografii dezastruoase: persoanele din imagini surprinse cu ochii inchisi, pozitii hilare, nefiresti s.a.m.d.

fotograf nunta bucuresti

Aspecte esentiale in alegerea unui fotograf de nunta

Mirii nu ar trebui sa se lasa pacaliti de produse suplimentare actului creator in sine (fotografiei). Decizia asupra contractarii unui fotograf nunta nu ar trebui sa fie influentata de costul albumului in care pot fi asezate fotografiile, oferit de multi dintre fotografi. Pana la urma, albumul poate fi achizitionat de oriunde altundeva, ceea ce primeaza este calitatea fotografiei.

Pe de alta parte, sa vezi 3 fotografii realizate de catre un fotograf, sa-ti placa, si sa contractezi persoana respectiva doar pentru faptul ca ti-a aratat cateva fotografii de calitate, nu este o idee buna. Mirii ar trebui sa solicite sa vada mai multe fotografii neprelucrate, pentru ca doar asa isi pot face o impresie concludenta.

In concluzie, cu atentie in contractarea fotografului se poate evita un rezultat mediocru, iar mirii si mostenitorii lor vor putea privi peste ani imagini de o calitate foarte buna!

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love