fbpx

Fotograf botez

fotografia de botez

Fotografia de botez

Preturi Cere o oferta
 

Sunt Marius Niculae, fotograf botez cu experiență și vă invit să vizualizați catalogul nostru despre fotografia de botez în care veți găsi momente pline de emoție, momente importante din viața clienților noștri. Doar un fotograf de botez profesionist este atent la detalii, iar prin pasiunea și experiența sa va realiza fotografii care vor depășii așteptările dumneavoastră.

 

Imagini de poveste

brush

fotograf botez

fotograf botez

fotograf botez

fotograf botez

fotograf de botez

fotograf de botez

poze botez

fotograf botez

fotografia de botez

foto botez

fotograf de botez

fotograf de botez

fotograf botez

fotograf botez bucuresti

fotograf de botez

fotograf de botez

brush

Fotograf de botez

Știm cu toții că oricare părinte este topit după copilul lui și e normal să fie așa, însă în ziua în care cel mic este creștinat se întâmplă ceva cu totul special. Momentele tandre se amplifică și au o naturalețe și o frumusețe aparte. Totul se transformă parcă într-o lume de basm, iar în această lume de basm este o adevărată placere să fii fotograf de botez.

Rochițele, cămășuțele și accesoriile care mai de care mai viu colorate, papioanele și pălăriuțele care musai trebuie să se asorteze cu hăinuțele sau cu bijuteriile unice făcute special de nași pentru cei mici, la care se mai adaugă și acea stare euforica a părinților, fac dintr-un botez un moment mirific.

Tocmai de aceea, ca fotograf botez, te poți lăuda atunci când iei parte la un astfel de eveniment. Pentru că … și aici vorbesc în numele meu, mă pot juca în nenumărate feluri cu aparatul de fotografiat, pot surprinde imagini unice, momente frumoase, de neuitat, atât pentru micuțul creștinat căruia, cu siguranță, îi vă plăcea, după ani și ani, să privească acele amintiri, cât și pentru părinții sai care, cel mai probabil vor varsa o lacrima nostalgică atunci când le vor privi.

Fotograf de botez Marius Niculae

Sunt fotograf de botez încă din 2005, capabil să surprind cele mai frumoase momente din ziua creștinării pruncului tău și nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, privește galeria cu fotografii de botez pe care ți-am pregătit-o, citește în ochii părinților satisfacția și încrederea pe care le-am dăruit-o și dacă iți place stilul meu nu ezita să mă contactezi.

Te-ar putea interesa și

Preturi Cere o oferta
 

Albume foto botez

Album botez Matei Andrei

Album botez Matei Andrei
 

Fotograf de botez

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com