fbpx

Sedinte foto bebelusi

sedinte foto bebelusi

Sedinte foto bebelusi

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Fără mici o îndoială copilăria este cea mai frumoasă etapă a vieții și nu trebuie să lasăm să treacă timpul fără a surprinde gingășia și spontaneitatea piticului. Zâmbetul fiecărui copil, transmite o emoție unica, greu de descris. Transformăm clipele petrecute alături de piticul tău in amintiri de neuitat. Te așteptăm la sedinte foto bebelusi la noi în studio sau afara în natura. Sesiuni foto dedicate bebelusilor de peste 6 luni.

Fotografia cu bebelușul este cu siguranță plină de emoție și drăgălășenie, indiferent de vârsta pe care o avea bebe când fotografia a fost realizată. Tocmai datorită faptului că anii parcă zboară mai ales atunci când vine vorba despre copii, este foarte important să nu ratezi momente unice în viața copilului tău.

Pentru a putea să te bucuri de amintirea anilor magici ai copilăriei merită să apelezi la serviciile unui fotograf specializat în sedinte foto bebelusi. Te invităm să urmărești câteva video din timpul ședințelor foto.

 

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Sedinte foto bebelusi

brush

 

brush

Te-ar putea interesa și

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

În toate ședințele foto cu bebelușii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți împreună cu copii.

Sedinta foto bebelusi

Treci prin cea mai fericită perioadă a vieții tale, perioada în care bebelușul tău tocmai ce a venit pe lume? Întreg Universul tău se învârte acum în jurul bebelușului tău? Ei bine, cu siguranță iți dorești să te bucuri de fiecare zâmbet și de fiecare gest plin de inocență al bebelușului tău.

Doar că această perioadă a primelor săptămâni și a primelor luni de viață trece foarte repede. Și până să iți dai seama bebelușul tău deja a început să umble și apoi să meargă la grădiniță. Pentru a păstra cât mai vie amintirea celor mai frumoase săptămâni și luni din viață unui bebeluș poți alege să apelezi la serviciile unui fotograf de familie care realizează ședințe foto bebeluși.

YouTube video
 

Fotograf bebelusi

Momentul în care în viața unei familii își face apariția un bebeluș este unul cu adevărat magic, întreaga viața a familiei se schimbă și copilul devine centrul universului pentru ambii părinți. Inocența, drăgălășenia și naturalețea celui mic aduc un aer nou în fiecare cămin, iar părințîi adoră să ii surprindă fiecare zâmbet, fiecare gest și fiecare grimasă a fetișoarei celui mic. Împlinirea vârstei de un anisor, primul tort, prima zăpadă sau alte astfel de momente vor rămâne fără doar și poate amintiri de neuitat pentru părinți.

Dar odată cu trecerea anilor astfel de amintiri pot deveni tot mai îndepărtate și tot mai vagi în memoria părinților care au ajuns la o vârstă respectabilă. Tocmai de aceea, pentru a putea să te bucuri de amintirea anilor magici ai copilăriei merită să apelezi la serviciile unui fotograf bebelusi specializat în ședințe foto copii. Vei putea obține fotografii minunate, în diferite ipostaze și în diferite momente cu cel mic.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com