fbpx

Sedinte foto bebelusi

Fără mici o îndoială copilăria este cea mai frumoasa etapa a vieții și nu trebuie să lașam să treacă timpul fără a surprinde gingășia și spontaneitatea piticului. Zâmbetul fiecărui copil, transmite o emoție unica, greu de descris.

Transformam clipele petrecute alături de piticul tău in amintiri de neuitat. Te așteptăm la o ședință foto la noi în studio sau afara în natura.

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

Sedinte foto bebelusi

Recomandat peste bebelusi de peste 6 luni

 

brush

 

brush

Te-ar putea interesa și

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

În toate ședințele foto cu bebelușii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți împreună cu copii.

Sedinta foto bebelusi

Treci prin cea mai fericită perioadă a vieții tale, perioada în care bebelușul tău tocmai ce a venit pe lume? Întreg Universul tău se învârte acum în jurul bebelușului tău? Ei bine, cu siguranță iți dorești să te bucuri de fiecare zâmbet și de fiecare gest plin de inocență al bebelușului tău.

Doar că această perioadă a primelor săptămâni și a primelor luni de viață trece foarte repede. Și până să iți dai seama bebelușul tău deja a început să umble și apoi să meargă la grădiniță. Pentru a păstra cât mai vie amintirea celor mai frumoase săptămâni și luni din viață unui bebeluș poți alege să apelezi la serviciile profesionale ale unui fotograf de familie care realizează ședințe foto bebeluși.

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!

 

Fotograf bebelusi