Sedinte foto Craciun

sedinte foto craciun

Sedinte foto Craciun

Vă așteptăm împreuna cu cei mici în studioul nostru din Strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București într-un decor magic de sărbătoare, special creat pentru a realiza împreuna sedinte foto Craciun de neuitat.

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Sedinte foto Craciun

Ce ați zice de o ședință foto Crăciun profi într-un cadru de poveste, care să ne introducă în atmosfera Crăciunului? Fotografiile de Crăciun pot deveni o tradiție de familie. Și sunt cu atât mai prețioase atunci când în familia ta apar copiii. Ce poate fi mai frumos decât să le vezi evoluția de la an la an?

Copiii sunt poate cei mai îndrăgostiți de Crăciun și de poveștile care se țes în jurul acestei sărbători. Așa că vor fi cu siguranță fericiți să îmbrace hăinuțe de sărbătoare și să intre într-un univers magic. În plus, orice moment petrecut alături de părinți, făcând lucruri minunate împreună, este o bucurie pentru cei mici și încă o cărămidă importantă pusă la dezvoltarea lor emoțională.

Studioul nostru are haine de sărbătoare, decoruri incredibile și recuzită cu praf de stele. Totul este pregătit, sunt așteptați doar actorii. Facem magie și aducem zâmbete pe buzele tuturor. Iar fotografiile pe care le veți primi sunt cadouri ideale pentru cei dragi. Ce bunică nu își dorește să poată privi zilnic fotografii frumoase cu propii nepoți.

Faceți programarea din timp pentru că zilele până la Crăciun se scurg mai repede decât nisipul dintr-o clepsidră. Și țineți cont că avem nevoie de timp și pentru prelucrarea fotografiilor. La final, vrem ca fiecare dintre cei care ne trec pragul să fie mulțumiți 100% de ceea ce primesc.

Vă așteptăm cu drag, cu multă voie-bună și cu spirit de sărbătoare care să vă însoțească tot anul!

brush

brush

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Sedinte foto Craciun

Fotografiile de Crăciun au darul de a ne însoți peste an, de a ne lumina privirile când suntem obosiți, când ceva nu merge așa cum ne-am dori. Fotografiile de Crăciun au darul de a ne aminti de cele mai frumoase momente și poate printre puținele în care reușești să-ți strângi familia.

Așa că de la mic la mare, sesiunea de de sedinte foto Craciun trebuie trecută în agendă. Dar de ce o ședință foto profesionistă? În primul rând, pentru că meritați să fiți răsfățați și să aveți parte de cele mai frumoase fotografii. În al doilea rând, pentru că lucrurile bune pe care vrem să le facem pentru noi au nevoie de planificare. Altfel ne pierdem printre multele sarcini pe care le avem de îndeplinit, printre responsabilități și obiective și ajungem obosiți în ziua de Crăciun, complet deconectați de cei dragi și de spiritul sărbătorii. Te invităm să urmărești câteva video din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.com