Sedinte foto de aniversare

sedinte foto de aniversare

Ședințe foto de aniversare

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

”Smash the cake” sau cum să combini fotografia cu distracția și …frișca!

Tradiția ”smash the cake” și-a făcut loc și în România în ultimii ani. Asta, în primul rând, pentru că presupune o distracție tare dulce. Când se întâmplă? La aniversarea de 1 an a copilului. De ce avem nevoie? De un mini-tort care va fi ”ciufulit” serios de cel mic. Și de un fotograf profesionist, capabil să surprindă toate nuanțele acestui moment distractiv.

Dar cum a apărut această tradiție? Se pare că există cel puțin două teorii. Una dintre ele spune că mexicanii sunt cei care au inspirit această tradiție. Mexicanii au o tradiție numită ”Mordida”. Adică, la prima aniversare a copilului, părintele îl impinge cu fața în tort, astfel încât să fie primul care gustă din desertul aniversar. Cei din jur cântă ”Mordida! Mordida! Mordida!”, cuvânt care în spaniolă înseamnă ”mușcă”. Toată lumea se bucură de moment și se fac foarte multe fotografii.

O altă teorie spune că această tradiție este inspirată de fapt de tradiția mirilor de a se mânji cu tortul de nuntă pe față, imediat după ce taie prima felie. În Roma antică, tradiția de a mânji mireasa cu tort pe față avea o semnificație și mai profundă: în felul acesta, femeia își asigura fertilitatea.

Fiind însă atât de distractivă această ”bătaie” cu tort, era și păcat să nu fie transferată și adaptată și pentru copii.

Așa că, de foarte mult timp, organizez și eu ședințe foto aniversare dedicate momentului smash the cake. Copilașii sunt abosolut încântați de acest moment, în care au voie să se murdărească, să își folosească mânuțele și fața pentru a gusta din deliciul cu frișcă, să se distreze în felul lor.

 

În toate ședințele foto cu bebelușii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți împreună cu copii.
 

Te-ar putea interesa și

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

Sedinte foto de aniversare

Și pentru că practic este nevoie de foarte multă spontaneitate pentru a te bucura de un astfel de moment, pozele rezultate din acest gen de ședințe foto de aniversare sunt absolut minunate. Pline de candoare și de veselie, pentru că pot surprinde copilul făcând ceva distractiv, care îl bucură, ceva ce poate nu are voie să facă în mod normal, ceva ce poate nici nu a încercat vreodată. Pentru unii copilași este poate prima oară când simt gustul de frișcă sau de pandișpan. Iar ochișorii lor mirați și curioși sunt de neprețuit.

Acest gen de ședință foto este o ocazie de relaxare pentru întreaga familie. Să recunoaștem, primul an din viața unui copil este extrem de solicitant. Practic ești nevoit să înveți pe repede – înainte pașii unui dans nou, să te adaptezi la situații cu totul noi, să te obișnuiești că nicio zi nu va mai semăna cu cealaltă, că tot timpul poți avea parte de schimbări sau de surprize. Așa că ședințele foto smash the cake sunt un moment în care toată lumea își trage sufletul, se distrează, se bucură, fără nicio grijă, fară teama de a murdări ceva sau a strica ceva. Practic, cât durează ședința foto, uităm de reguli și constrângeri, suntem liberi să fim din nou copii alături de copiii noștri și să ne bucurăm de un moment atât de fascinant pentru ei.

Așadar, pregătiți cel mai delicious tort, îmbrăcați hainele de sărbătoare (fie, nu chiar pe cele de sărbătoare, dacă vreți să le mai purtați din nou după această ședință foto), puneți-vă cele mai frumoase zâmbete, relaxați-vă, fiți deschiși și pregătiți pentru momente de râsete necontrolate. Este un răsfăț pe care nu trebuie să-l ratați, o experiență de care vă veți aminti cu drag o viață întreagă!

YouTube video
 

Te invităm sa urmărești video din timpul ședințelor foto.

Smash the cake

Vă invit la o ședință foto, să surprindem momentul și zâmbetul nevinovat și plin de dragoste al copilului. Și iată că a mai trecut un an, timpul a trecut, parca prea repede și bebelușii sau copii au mai împlinit un anișor. Vă invit să urmăriți câteva fotografii de la ședințele foto de aniversare smash the cake, pline de bucurie, emoții și … cu mult dulce!

Adorăm sesiunile de sedinte foto aniversare, adorăm copii cu zâmbetul lor nevinovat, plini de dragoste și care ne fac ziua și viață mai frumoasă. Vă așteptăm la o ședință foto de aniversare, la care vom pregăti recuzita și un decor specific pentru astfel de ocazii. Vezi video din timpul ședințelor foto.

 

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com