sedinta foto maternitate
14 noiembrie 2019 Sedinte foto maternitate

Povestea lunilor de sarcina surprinsa in fotografii

Pentru orice cuplu care a aflat marea veste ca urmeaza sa devina parinti, emotiile sunt foarte puternice si deja intreaga perspectiva asupra vietii se schimba, intreaga atentie mutandu-se asupra sarcinii. Daca in primele saptamani de sarcina lucrurile par a fi la fel ca pana la aflarea vestii, in saptamanile urmatoare atat senzatiile, cat si emotiile pe care viitoare mamica le traieste se schimba si viitorul bebelus isi face simtita prezenta tot mai mult.

Daca iti doresti ca aceasta perioada de sarcina sa ramana o amintire pentru tot restul vietii, pe care sa o retraiesti atunci cand simti sa te reintorci la lunile de sarcina si la emotiile acestei perioade, atunci fara doar si poate valoarea unei sedinte foto maternitate este inestimabila.

Sedinta foto maternitate

Fie ca iti doresti o singura sedinta foto maternitate in perioada lunilor de sarcina, atunci cand burtica este deja foarte vizibila, fie ca preferi mai multe sedinte foto maternitate pentru a surprinde modul in care burtica a crescut pana chiar inainte de momentul aducerii pe lume a viitorului nou-nascut, oricare dintre aceste variante sunt disponibile in oferta fotografilor profesionisti care pun la dispozitia clientilor sedinte foto maternitate profesionale.

O astfel de sedinta foto inseamna expertiza fotografului, aparatura de ultima generatie, posibilitatea de a beneficia de studiouri profesionale, dar si servicii de editare foto. Iar rezultatul acestor servicii puse la dispozitie de orice fotograf profesionist care are in portofoliu inclusiv sedinte foto maternitate consta in fotografii absolut exceptionale cu burtica.

sedinte foto maternitate

Fotografia de maternitate

Perioada maternitatii trece foarte repede, pana sa iti dai seama deja ai ajuns in luna a opta sau chiar a noua. Tocmai pentru a nu rata cele mai speciale luni de sarcina, este indicat sa iei legatura cu un fotograf profesionist pentru a programa o sedinta foto maternitate din timp. In acest fel ai certitudinea ca vei avea amintiri minunate din perioada sarcinii, dar si ca te vei putea bucura de serviciile celor mai buni profesionisti in domeniu.

De asemenea, este indicat sa gasesti un fotograf profesionist care ofera astfel de servicii in apropiere sau care este dispus sa se deplaseze pentru o astfel de sedinta foto. Cauta chiar acum cel mai bun fotograf pentru a spune povestea lunilor de sarcina prin fotografia de maternitate.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love