poze bebelusi
6 mai 2017 Photography

Poze si amintiri – poze cu copii

Fotografiile cu copii surprinse in timpul cresterii sunt o amintire frumoasa, sunt cele mai frumoase amintiri despre copii si vor ramane pentru intodeauna in sufletul unui parinte.

Chiar daca sunteti la prima sedinta foto nu va faceti griji, atitudinea copilasului tau va fi naturala, odata ce se va obisnui cu camera isi va dori mereu sa ramana un artist, un copilas care va avea o amintire placuta. Poze copii nu inseamna numai fotografie ci si amintirea pe care acesta in cativa ani o va rememora intr-un album de exceptie.

Pozele cu copii puse intr-un album reprezinta cea mai minunata colectie de fotografii pentru o amintire frumoasa a acestuia. Eu impreuna cu echipa mea scoatem in evidenta ce e mai frumos. Copilul tau este cel mai important, fiind in postura de tata am trecut prin acest avantaj de a pastra pentru pustiul meu amintirle pe care acesta le va rememora in cativa ani.

Copilul tau este o minune, hai sa facem ca aceasta minune sa ramana!
Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Va asteptam cu drag in studioul nostru.

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love