Detalii ședință foto Bebeluși

Sesiune foto Bebeluși

Ședință foto pentru bebe de peste 6 luni

Recomandăm acest tip de ședință foto pentru bebelușii de peste 6 luni care stau deja în funduleț și încep să exploreze. Ședința foto se va realiza la noi în studio.

Recuzita: Puteți alege dintr-o gamă largă de căciulițe, pălării, blănițe, coșuri, valize și multe altele. Stabilim împreună detaliile înainte de întâlnire, prin telefon. Putem alege o temă, un scenariu care să va reprezinte.

Durata: Ședința foto durează aproximativ o oră și jumătate.

Fotografii: Vom selecta 60 de fotografii.

Livrare: Fotografiile editate se vor livra în 2-3 săptămâni după sesiunea foto în format digital, într-o galerie privată, protejată de o parolă.

Nota: În ședința foto sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii. Pentru fotografia de familie, îi sfătuiesc pe părinți să opteze pentru haine simple (eventual asortate), fără imprimeuri. Înainte de sesiunea foto este bine să ne auzim la telefon pentru a stabili împreună toate detaliile.

Preț 600 RON, avans 200 ron obligatoriu.

Opțiuni:

Album fotocarte 20x20cm 20 pag 300 RON

Clip video din timpul ședinței foto 300 RON. Vezi portofoliu video.

În weekend acest pachet este cu 50 ron mai scump.

Plătește avansul Voucher foto Album foto

Important

Programările și anulările sunt o provocare și pentru noi și pentru voi. O programare neonorată înseamnă un loc în minus pentru altcineva.

Programarea pentru ședințele foto este obligatorie

Datorită contextului actual avem nevoie de mai mult timp pentru a pregăti o ședință foto, iar asta face ca locurile zilnice în studio să fie limitate. Înainte și după fiecare ședință foto se va igieniza și dezinfecta corespunzător întreg studioul și obiectele de recuzită folosite.

Avans pentru ședințele foto

Începând cu 1 Februarie 2021 vom putea onora doar ședințele confirmate. Pentru a rezerva și confirma o ședință foto este necesar un mic avans din suma totală.

Dacă veți face o programare și nu veți achita avansul solicitat, programarea Dvs nu va fi luată în considerare!

Dacă anunțați cu cel puțin 24 ore înainte la numărul de telefon 0739 874 228 sau pe mail contact@mariusniculae.com că nu veți ajunge la timp, avansul nu se va pierde. Dacă nu veți anunța, în acest caz, avansul plătit este nerambursabil.

Încercați să ajungeți la studioul foto cu 10-15 minute înainte de ora stabilită în programare.

Înainte cu 24 ore de ședința foto vă vom contacta pentru a stabilii ultimele detalii.

Programează ședința foto

Bebeluși

  Album foto 300 RON
  . Detalii.
  Am achitat avansul de 200 RON. Dacă nu ai achitat încă avansul o poți face aici.
  Vom verifica disponibilitatea nostră în data solicitată de tine și în cel mai scurt timp posibil vom reveni cu confirmarea și detalii. Datorită contextului actual vom putea onora doar ședințele confirmate.

  S.C STUDIO PHOTO FAMILY S.R.L
  Adresa: Strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București

  Tel: 0739 874 228
  Email: contact@mariusniculae.com

  MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY

  Informare GDPR – In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, SC Studio Photo Family SRL colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

  Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

  Spread the love