Detalii ședință foto Maternitate

Sesiune foto de Maternitate

Ședințele de acest tip se realizează în general în săptămânile 28-32 de sarcină, când burtica este vedetă.

Perioada sarcinii este una cu totul specială în viata oricărui cuplu, dar mai ales în viata viitoarei mămici în care au loc transformări majore. Este un moment unic și cu siguranță merită memorat cu ajutorul unei ședințe foto de maternitate.

Recuzita: Studioul nostru include o mare varietate de obiecte de recuzită de calitate: rochițe variate și elegante, body-uri, halate, topuri mulate și multe alte surprize care vor crea atmosfera ideală și care te vor face să te simți minunat.

Relaxează-te și lasă-te pe mâna noastră, vei avea parte de o ședință foto de poveste.

Durata: Ședința foto va dura până la 60-90 min, asigurăm 5 ținute diferite.

Fotografii: Vom selecta 50 de fotografii.

Livrare: Fotografiile editate se vor livra în 2-3 săptămâni după sesiunea foto în format digital, într-o galerie privată, protejată de o parolă.

Notă: Ședințele de acest tip se realizează în general în săptămânile 28-32 de sarcină, când burtică este vedetă.

Preț 600 RON, avans 200 ron obligatoriu.

Opțiuni:

Album fotocarte 20x20cm 20 pag 300 RON

Clip video din timpul ședinței foto 300 RON. Vezi portofoliu video.

În weekend acest pachet este cu 50 ron mai scump.

Plătește avansul Voucher foto Album foto

Important

Programările și anulările sunt o provocare și pentru noi și pentru voi. O programare neonorată înseamnă un loc în minus pentru altcineva.

Programarea

Datorită contextului actual avem nevoie de mai mult timp pentru a pregăti o ședință foto, iar asta face ca locurile zilnice în studio să fie limitate. Înainte și după fiecare ședință foto se va igieniza și dezinfecta corespunzător întreg studioul și obiectele de recuzită folosite.

Avans obligatoriu

Începând cu 1 Februarie 2021 vom putea onora doar ședințele confirmate. Pentru a rezerva și confirma o ședință foto este necesar un avans din suma totală. Veți găsi pachetul de avans corespunzător ședinței foto pe care o doriți în fiecare pagină despre Detalii ședință foto… sau în SHOP la Avans sedinte foto. Puteți achita online cu cardul în condiții de siguranță deplină prin intermediul procesatorului NETOPIA mobilPay.

Important. Dacă veți face o programare și nu veți achita avansul solicitat, programarea Dvs nu va fi luată în considerare!

Dacă anunțați cu cel puțin 24 ore înainte la numărul de telefon 0739 874 228 sau pe mail contact@mariusniculae.com că nu veți ajunge la timp, avansul NU se va pierde. Dacă nu veți anunța, în acest caz dragilor avansul plătit este nerambursabil.

Încercați să ajungeți la studioul foto cu 10-15 minute înainte de ora stabilită în programare.

Înainte cu 24 ore de ședința foto vă vom contacta pentru a stabilii ultimele detalii.

Programează ședința foto

Maternitate

  Album foto 300 RON
  . Detalii.
  . Dacă nu ai achitat încă avansul o poți face aici.
  Vom verifica disponibilitatea nostră în data solicitată de tine și în cel mai scurt timp posibil vom reveni cu confirmarea și detalii. Datorită contextului actual vom putea onora doar ședințele confirmate.

  S.C STUDIO PHOTO FAMILY S.R.L
  Adresa: Strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București

  Tel: 0739 874 228
  Email: contact@mariusniculae.com

  MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY

  Informare GDPR – In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, SC Studio Photo Family SRL colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

  Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

  Spread the love