fotograf nunta
23 octombrie 2018 Fotografie de nunta

Propunerile unui profesionist foto

Eu, ca fotograf profesionist reprezint felul si stilul fotografiilor luminoase ale lumii. Apreciez imaginea clasica si culorile naturale. Fotografiile mele pot fi numite la moda, extraordinare, deoarece tin pasul cu tendintele, insa eu prefer si stilul clasic simplu si autentic, care poate rezista la orice test al timpului. Sunt o persoana deschisa si buna, activa si vesela. Uita-te la portofoliul meu si vei intelege totul, atunci cand spui angajez fotograf.

trash the dress

Fotografia profesionala de nunta este o reflectare a lumii interioare a autorului, a faptului in care vede, cum arata si cum transmite atmosfera. Voi fi bucuros sa devin fotograful tau de nunta si sa captez sentimentele si emotiile in cea mai luminoasa zi din viata ta. Imi place sa fotografiez oamenii, emotiile si sentimentele lor intr-o anumita perioada de timp si in spatiu inventat, mai ales daca suntem pe aceeasi lungime de unda, deoarece fotografia de nunta are loc intr-o atmosfera relaxanta si o stare de spirit buna.

foto nunta

Eu sunt fotograf de nunta

In primul rand, ma pozitionez ca un fotograf de nunta si imi place fotografia de reportaj. Apreciez stilul clasic si curat, care va stoca amintiri placute indiferent de tendinte. Insa, imi place si stilul modern care se va pastra in timp, peste ani. Cred ca totul in viata este echilibrat. Daca eu, ca fotograf profesionist, imi voi face bine munca si voi avea grija de clientii mei, totul va fi bine. Politicile si viziunile mele despre viata nu s-au schimbat odata cu anii de munca, principalul lucru a fost si este sa raman cinstit si sa fac ceea ce imi place.

Nu-mi place sa lucrez doar pentru mine, iar ce fotografiez sa fie doar al meu, sunt liber sa fotografiez orice si pot sa ma dezvolt si sa lucrez atata timp cat am nevoie. Fotografia este cel mai de prêt hobby si visul meu de aur pe care l-am prins de coada si il tin strans. Am o minunata meserie de fotograf profesionist si sunt angajat intr-o aventura de dragoste si calatorie si ma bucur de viata. Fotografia imi permite sa calatoresc in tarile exotice, sa iau impresii de neuitat si sa fiu energizat pentru intregul sezon de nunta.

weeding photographer

Propunerile unui profesionist foto

Fotograful profesionist este un vagon cu o experienta de multi ani, are un portofoliu de nunti, o tehnica fotografica neobisnuita, stralucitoare, diversa, excelenta, in mod stabil si garantata calitativ. Un fotograf iti va spune in detaliu despre complexitatea zilei nuntii, organizarea fotografierii, planul cel mai bun care nu ia mult timp, nu te murdaresti, nu obosesti si nu te uzi de la stropii de ploaie. Tot el iti va spune unde e mai bine sa faci pozele, si, cel mai important.

Fotograful profesionist va fi cu mirele si mireasa toata ziua. Fotograful de nunta este mereu deasupra evenimentului, chiar daca se afla in mijlocul unei agitatii festive, el capteaza momente interesante, astfel incat niciun moment minunat sa nu-i scape lentilei. Prin urmare, fotograful profesionist are o istorie logica completa a zilei de nunta, creand imagini de inalta calitate, incepand cu mireasa si terminand cu ultimul oaspete.

Programează o ședință foto
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love