sedinte foto familie
15 octombrie 2020 Fotografie de familie

Pune preț pe amintirile de familie

Amintirile de familie

Amintirile de familie, păstrate cel mai bine cu ajutorul celor mai frumoase poze, înseamnă cele mai de preț momente partajate împreună, cele mai frumoase momente de bucurie, de veselie, de complicitate, de iubire, de mândrie sau de emoție. Sunt cele care ne amintesc de fiecare dată că trebuie să iubim și să prețuim cu intensitate tot ce avem și să profităm din plin de asta.

În zilele noastre, suntem echipați cu toții cu aparate foto sau cu telefoane mobile care mai de care mai performante și postăm și pozăm orice moment care ni se pare nouă important. Pozăm primii pași ai copilașilor, primele călătorii, prima zi de grădiniță sau de școală… le stocăm pe un hard drive pe calculator sau pe laptop și mai apoi nu ne mai uităm la ele cu anii.

sedinte foto familie

Dar dacă vei investi din când în când în ședințe foto realizate de către profesioniști care pun suflet în tot ceea ce fac, îți vei investi timpul și bugetul așa cum trebuie și vei reuși să pui preț așa cum trebuie pe amintirile de familie.

Vei avea astfel garanția unui moment de complicitate, de partajare, de tandrețe și de iubire nemăsurată. Datorită celor mai frumoase poze de familie, vei reuși să păstrezi în memorie expresiile fiecăruia dintre voi, grimasele sau hohotele de râs ale copiilor, care încă mai răsună atunci când privești pozele. Sunt cele mai frumoase imagini de expus peste tot prin casă, în albume sau sunt cele mai frumoase cadouri de oferit.

sedinte foto familie

Fotografia de familie

Da, fotografiile de familie au o valoare inestimabilă. Este destul de dificil să vorbim despre asta, dar nimeni nu trăiește pentru totdeauna. Amânăm uneori unele lucruri pentru mâine sau pentru săptămâna viitoare care uneori nu mai vin…iar pozele de familie sunt cele care rămân. Sunt momente ce contează iar pozele nu sunt simple coli de hârtie, ci o poveste, povestea voastră.

Pozele de familie sunt amintiri de familie, cele mai prețioase care poată cu ele emoții, sentimente, priviri, zâmbete și cele mai frumoase și mai puternice legături. Ai nevoie deci și tu de cele mai frumoase amintiri de familie, amintiri autentice și de calitate.

Pentru că pozele sunt cele care stau drept mărturie pentru cele mai frumoase momente din viața ta, sunt cele care derulează cele mai frumoase clipe și care îți permit să reproduci al infinit anumite emoții. Sunt cele care propun o viziune contemporană și poetică a vieții tale.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de familie sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love