poze de nunta fabuloase
6 august 2017 Fotografie de nunta

Se apropie ziua nuntii voastre si va ganditi la poze fabuloase

fotografia de nunta

Multi va imaginati nunta drept o zi in care va veti afla in lumina reflectoarelor. Dar daca lucrurile stau asa, nu este acesta un motiv bun pentru a arata foarte bine? Bineinteles ca raspunsul este afirmativ si trebuie sa va pregatiti cum se poate mai bine pentru cele mai reusite fotografii! La un eveniment precum propria nunta nu puteti evita sa fiti fotografiati toata ziua. Si nu doar ca este inevitabil, dar este firesc ca nunta sa fie imortalizata din orice unghi.

Pentru ca fotografiile sa fie reusite, este primordial sa fiti relaxati. Pe de alta parte, tineti cont si de urmatoarele sfaturi:

1. Fiti naturali
Incercati sa ramaneti cat mai naturali in fata aparatului de fotografiat. Nu va ganditi nici macar la obiectul foto indreptat mereu asupra voastra. Ganditi-va tot timpul la cat de fericiti sunteti pentru ca asa ochii vor avea o stralucire deosebita.

Mirii nu trebuie sa isi ascunda fata in parul miresei ori de cate ori o imbratiseaza pentru a face o poza. Pe de alta parte, anumite ticuri adoptate ori de cate ori fotograful este in preajma trebuie abandonate. Mirii mai emotivi nu ar trebui sa se puna in umbra, in ideea de a nu fi fotografiati, pana la urma ei sunt protagonistii principali ai evenimentului.

fotograf de nunta

2. Afisati o stralucire sanatoasa
Miresele nu ar trebui sa promoveze excesul de machiaj la nunta, insa trebuie sa se asigure ca tenul este fara cusur. Un fotograf nunta bun stie sa puna in evidenta un machiaj minimalist, punand in evidenta caracteristicile unui chip atragator si culoarea pielii. Sfatul se aplica si pentru barbati. De fapt, ambii miri ar trebui sa faca si cateva retusari de machiaj inainte de sesiunea foto.

3. Comunicati cu fotograful
Discutati cu fotograful despre dorintele voastre legate de stilul fotografiilor care va atrage si pentru care optati. O modalitate buna de a va familiariza cu un fotograf nunta si pentru a testa stilul sau inante de nunta este de a programa o sedinta foto cu aproximativ doua luni inainte de ziua cea mare. O astfel de sedinta foto poate avea loc in aer liber sau intr-un mediu similar cu cel in care va fi organizat marele eveniment, de asemenea, decisiv in alegerea look-ului miresei. Profitati din plin de aceasta aventura artistica asigurata de un fotograf nunta profesionist pentru a sti cum trebuie sa procedati in timpul zilei festive.

Luand in calcul toate sfaturile anterioare, va puteti bucura de fotografii de o foarte buna calitate, pentru ca veti sti ce elemente contribuie la reusita acestora.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love