fotografia de aniversare
20 noiembrie 2020 Sedinte foto pentru copii

Ședință foto de aniversare Smash the cake

Sesiunea foto „smash the cake” sunt special create pentru cei mici, pentru a-i distra și surprinde în diferite ipostaze amuzante. Aceste ședințe foto sunt un deliciu pentru părinți dar și pentru fotograf deoarece ne distram foarte mult în timpul acestei sesiuni foto. Fericirea bebelușului când găsește accesoriile din încăpere, de decorul plin de culoare îi stârnește curiozitatea acestuia care este de neimaginat. Aceste sesiuni foto „smash the cake” aduc un plus de valoare în viață de cuplu împreună cu bebelușul. Din frumusețea acestor ședințe foto se regăsește bucuria bebelușului, culorile vii din încăperea unde se realizează sesiunea foto dar și încântarea părinților pentru realizarea fotografiilor.

Aniversarea de 1 an
De ziua copilului dumneavoastră vă sugeram să îi oferiți un cadou inedit, cu un decor colorat aparte pentru aniversarea lui. Este un moment important atât pentru cel mic cât și pentru părinți.

Aniversarea reprezintă sărbătorirea primului anișor din viață copilului tău. Aceasta aniversare de 1 an pentru copilul dumneavoastră trebuie rememorata și păstrată vie în sufletele voastre. Că să o puteți revedea de cate ori doriți, vă sugeram o ședință foto aniversare. Veți avea parte de momente unice alaturi de copilul dumneavoastră. Noi vă asiguram cadre deosebite cu bebelușul dar și împreună cu dumneavoastră.

Smash the cake

Realizarea ședinței foto aniversare

Studioul nostru asigura în încăpere decoruri specifice, hăinuțe pentru fetițe și băietei, accesorii , tutu-uri pentru fetițe. Deținem baloane cu o multitudine de culori, bannere dar și stegulețe.

Vă sugeram să aduceți un tort mic sau o prăjitură pentru că așa vom face că ședință foto de aniversare să fie distractiva și dulce pentru cel mic. Puteți aduce hăinuțe dar și accesorii pentru bebeluș daca aveți ceva special pentru acest eveniment. Fiind un moment deosebit în familia dumneavoastră, noi vă vom oferi o ședință foto de neuitat, dar și o serie de trăiri inedite. Ședințele foto aniversare vin la pachet cu o mulțime de emoții pozitive, pentru că este prima aniversare a copilului și evenimentul trebuie să fie sărbătorit altfel. Cu aceste ședințe foto ne vom distra alaturi de sărbătorit și vom avea momente inedite și deosebite.

Sedinta foto de aniversare

– Ședință foto durează aproximativ o ora și jumătate.
– Vom selecta minimum 60 de fotografii.
– Fotografiile editate vor fi livrate la un interval de 2-3 săptămâni după sesiunea foto în format digital.
– În ședință foto sunt inculse câteva cadre de familie, părinți + copii.
– Prețul unei ședințe foto este de 600 de lei.
– Prețul unei ședințe foto cu album fotocarte de 20×20 cm cu 20 de pagini este de 850 de lei.
– Tot la noi găsiți și anumite albume foto care vă vor ajuta în păstrarea pozelor datorita calității din care acestea sunt confecționate, pozele dumneavoastră vor rămâne intacte.

Ședințe foto care vor rămâne în amintirea părinților. Fericirea lor dar și a celui mic sunt de nedescris. Copilul fiind personajul principal ajunge să se distreze și să aibă parte de foarte multe momente frumoase. Părinții vor avea și ei momente frumoase și amintiri de neuitat.

Ședință foto de aniversare Smash the cake

Vezi portofoliul ședințe foto de Smash the cake sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love