bebe craciun
5 noiembrie 2018 Sedinte foto pentru copii

Sedinta foto de Craciun, o amintire vibranta

Sarbatorile de iarna vin intotdeauna insotite de cadouri si sentimente frumoase. Chiar si natura se arata in haine de sarbatoare, in verde si alb, contribuind la frumosul mediului ambiental dar si al sufletului. De Craciun suntem mai buni, mai fericiti, avem o emotie vie in suflet si o simtire nobila a sarbatorii. De Craciun ne dorim sa pastram cele mai frumoase amintiri si sa ne bucuram de ele in cel mai placut fel, privindu-le de cate ori vrem sa retraim momente speciale.

Sedinta foto de Craciun

O sedinta foto de Craciun reprezinta cel mai potrivit cadou. Un zambet sub bradul cel frumos impodobit, o bucurie in privire in fata omului de zapada sau a bulgarilor, momentele de fericire in fata cadourilor, ornamentele vesele si stralucitoare ale iernii, sarbatoarea toata, in splendoarea sa, se aduna pentru a forma in sedinte foto de Craciun amintirile cele mai vibrante.

Sedinte foto de Craciun

Lumini si umbre, verde si alb, stralucire si culori vibrante, veselie, uimire, emotie, sedinta foto de Craciun le are pe toate.  Iar artistul fotograf le imbina toate acestea cu delicatete si dedicare pentru a realiza o capodopera. Ceea ce ramane in urma tuturor momentelor frumoase este doar amintirea. De aceea trebuie ca amintirea sa primeasca importanta cuvenita, mai ales in momentele speciale de Craciun.

Sedinte foto de Craciun

Sedinte foto de Craciun

Sedinta foto Craciun, sedinte foto Craciun, emblemele acestea doua imbie orice doritor sa isi imortalizeze cele mai frumoase clipe ale Craciunului in poze minunate, in portofoliile tuturor firmelor specializate. In decoruri atent selectionate pentru a reproduce cromatica iernii, in lumina aleasa cu grija pentru a putea face cele mai bune cadre fotografice, studiourile foto se intrec unele pe altele realizand fotografii de cea mai buna calitate.

Pentru fiecare dintre noi exista o idee, un anumit fel de décor si o lumina speciala, toate acestea facand parte din desenul imaginar ce se transpune in toate pozele pe care ni le facem. Sedinta foto de Craciun ne face sa descoperim noi feluri in care vedem sarbatoarea, ne trezeste noi emotii cu fiecare cadru al aparatului de fotografiat. Magia Craciunui se transpune in viata precum si in toate amintirile cu cadouri si dragoste.

Iarna, in toata splendoarea sa, ne pune uneori in calea emotiilor si a simtirilor unice, caci in perioada de Craciun totul in jur pare a fi desprins din decoruri de poveste. Povestea magica a vietii fiecaruia dintre noi se desfasoara in decorul de basm desprins parca dintr-un cadou: o sedinta foto in care dulceata amintirii sa fie simtita mereu.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love