sedinte foto de maternitate
26 noiembrie 2020 Sedinte foto maternitate

Ședință foto gravide studio

Viitoarea mămică va avea parte de cea mai emoționantă perioadă din viață ei, acea perioada în care își va purta în pântece copilul mult dorit. Aceasta va avea parte de multe stări pozitive, multe trăiri intense, mult entuziasm. Perioada trebuie memorată pentru ca viitoarea mămică să își amintească mereu cu drag de acea perioada, și cu ajutorul nostru poate să aibă parte de o sesiune foto. Ședințele foto de maternitate sunt pline de emoții, de trăiri interioare intense care se transmit și fotografului în timpul acestei sesiuni. Viitoarea mămică va avea parte de o ședință foto de neuitat, va fi un moment memorabil și artistic de care își va aduce aminte o lungă perioada de timp.

Ședință foto gravide studio

Ședință foto gravide studio

O amintire vie pentru care se va bucura ori de câte ori va revedea acel album foto. Sunt amintirile ei pe care le poate povești alături de cei dragi. Fericirea viitoarei mămici este de nedescris, se poate vedea bucuria pe chipul ei. Ședințele foto sunt și pentru a-i oferi un cadou neprețuit copilului tău. Acesta fiind curios de toate momentele prin care a trecut mămică lui în al concepe. Îi va face plăcere cu siguranță, că peste câțiva ani să se uite la pozele cu el dar și la burtica mamei lui.

Aceste ședințe foto de gravidă sunt perfecte pentru a celebra dragostea dintre ține și partenerul tău. Iubirea care se materializează sub formă copilului vostru dar și o etapă minunată din viață oricărui cuplu. Iubirea transmite emoții pozitive. Aceste emoții și momente unice trebuie să le rememorati deoarece ele vor rămâne vii în viață dumneavostră.

Frumusețea femeilor în sarcină

Femeile sunt mai frumoase când sunt însărcinate, asta reiese și din sesiunile foto de maternitate, aici se observă sensibilitatea și delicatețea viitoarelor mămici. A fi însărcinată este unul dintre cele mai speciale momente din viață unei femei. Fotografiile se fac atât cu viitoarea mămică cât și împreună cu partenerul. Maternitatea este un moment important din viață unei familii. Cei doi parteneri vor să dețină cele mai frumoase amintiri pentru viitorul lor copil.

Ședințele foto pentru viitoarele mămici sunt printre cele mai frumoase modalități pentru a crea cele mai minunate amintiri, pe care le vei prețui pe toată perioada vieții. Să porți un copil în pântece este un adevărat miracol pentru orice femeie și o perioada cu adevărat deosebită. Sarcina este o etapă în care ședințele foto nu pot lipsi, pentru a avea o amintire vie trebuie să optați pentru realizarea unor ședințe foto de maternitate.

Ședință foto gravide studio

Realizare ședinței foto de gravidă în studioul nostru

Ședințele foto de gravidă în studioul nostru se fac între săptămânile 28-30 de sarcină când burtica va fi suficient de mare pentru a realiza cadre minunate. Noi va asigurăm ținute diferite, unde veți găși rochițe, topuri mulate și alte surprize pentru a crea o atmosfera deosebită în care va veți simți minunat.

Ședința foto va dura în jur de 60-90 de minute. Deși știm că această perioadă pentru multe dintre dumneavostră este destul de grea, noi vă dorim să fie fără incidente neplăcute și să ajungeți să aveți parte de o ședința foto de gravidă de neuitat. Pentru a continuă albumul familiei, când vine bebelușul puteți programa o ședință foto pentru nou-născuți.

Aceasta fiind începutul poveștii cu copilul dumneavoastră. Ședințele foto de maternitate sunt potrivite pentru a păstra vie amintirea acestei perioade unice și speciale. Aceste sesiuni foto sunt concepute pentru a surprinde legătura care se formează între tine ca viitoare mămică și copilul tău. Sesiunile foto de maternitate sunt deosebite pentru că sunt pline de emoții și trăiri pozitive.

Ședință foto gravide studio

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de maternitate sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love