30 iulie 2017 Sedinte foto nou nascuti

Sedinta foto la nou nascuti

Primele zile din viața unui nou-nascut sunt fascinante și toti părintii ar vrea sa le imortalizeze si sa le transforme in amintiri. Fetisoare amuzante, zâmbete involuntare, expresii pline de candoare, toate acestea se schimba destul de repede si ar fi pacat sa ratati momentul potrivit sa faceti prima sedinta foto din viata bebelusului vostru!

sedinte foto nou nascuti

Cand programam sedinta foto pentru copiii nou-nascuti?
Ideal, intre 8 si 12 zile!

De ce nu mai devreme? În prima saptamana de viata este prea devreme pentru a aduce bebelusul într-un mediu străin. Este perioada de acomodare in care are mare nevoie de liniste si alinarea pe care o gaseste in bratele mamei sale. Iar parintii au si ei nevoie de timp pentru a se obisnui cu cel nou venit in viata lor! După opt zile, deja vă puteți lăuda ca ati castigat putina experienta! Copilașul și-a stabilit un program de masă și somn și putem spune că este perioada ideală pentru prima ședința foto.

De ce nu mai tarziu? La inceput, nou-născuții dorm foarte mult, ceea ce este în avantajul nostru. Putem să-i așezăm în diferite poziții si decoruri, fără să-i deranjăm și fără ca ei să protesteze.

sedinte foto nou nascuti

În plus, în primele zile de viață, copilașii pot fi ușor schimbați în diverse ținute, fara sa fie deranjați de asta, așa cum se întâmplă pe măsură ce cresc și încep să se miște tot mai energic.

Recuzita si hainutele! Noi va punem la dispozitie o recuzită impresionantă de hainute si accesorii, de la bentițe pentru fetite, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănițe, coșuri, pana la valize și jucarii, toate spalate si sterilizate dupa fiecare sedinta foto!

sedinta foto bebelusi

​Concluzie

In cele din urma, dar nu il ultimul rand, un alt motiv pentru care vă sfătuiesc să planificați ședința foto între 8 și 12 zile il reprezentati tocmai voi, parintii! Inca nu sunteti prea obositi, nu ati adunat prea multe nopti nedormite, asadar un motiv in plus sa aratati excelent în poze. Așa ca vă aștept cu drag pentru o ședință foto de neuitat, prima si, sper, cea mai frumoasă din toate celelalte pe care le veți face!


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love