sedinta foto primavara
29 martie 2019 Sedinte foto pentru copii

Sedinta foto primavara

Primavara este o explozie de lumina, culoare, parfum, un tablou pe care fiecare dintre noi incearca sa si-l imprime in amintire pentru a apela la el in zilele ploioase si neprietenoase. Este fara indoiala anotimpul in care ai mai mult chef de viata, de joaca, de plimbari, de indragosteli si de…fotografii! La fiecare pas, ceva iti atrage atentia: un copac inflorit, cerul senin, florariile de strada care spun povesti minunate, un colt de iarba abia readus la viata.

Primavara are, fara indoiala, un farmec aparte si o lumina de care nu ne putem bucura in celelalte anotimpuri. O lumina pe care aparatul de fotografiat o iubeste cu siguranta, fie ca o lasam sa intre prin ferestrele studioului, fie ca ne bucuram de ea intr-un parc! Asa ca ce ati zice de o sedinta foto de primavara, de amintirea careia sa aveti parte apoi intreaga viata?

sedinta foto copii primavara

In fiecare an ma bucur, alaturi de clientii mei, de sosirea primaverii. Si asta pentru ca sedintele foto de primavara sunt printre cele mai spontane. Multi dintre cei care decid sa apeleze la serviciile mele in aceasa perioada nu au un motiv anume, ceva special de sarbatorit, ci pur si simplu sosirea primaverii ii face sa-si doreasca sa creeze amintiri minunate alaturi de cei dragi.

Un loc plin de magie

Sunt norocos sa am studioul foarte aproape de Gradina Botanica, un loc magic in lunile de primavara, asa ca am ajuns sa cunosc si cele mai ascunse colturi de aici, cele mai mirifice, cele mai spectaculoase. Cu aparatul de fotografiat in mana, am batut fiecare carare si m-am bucurat de fiecare etapa a primaverii.

Asa ca te invit si pe tine sa te bucuri fie de natura, fie de intimitatea placuta a studioului meu. In ce formula se va desfasura sedinta foto, decideti voi. Noi va asteptam cu mic, cu mare, in cuplu sau cu familia extinsa, cu cei mici, cu bunici, cu oricine face parte din universul vostru.

sedinta foto copii bucuresti

Sedinto foto primavara

Pentru sedintele foto din studio, ne vom folosi de decoruri idilice, de primavara, dar si de imaginatia celor care ne vor calca pragul. Asa ca ideile voastre sunt bine-venite. Pentru sedintele foto in aer liber, ne vom bucura de decorul natural, infloritor, care iti bucura ochiul la fiecare pas. In plus, sedintele foto in natura pot fi mult mai dinamice, copiii se pot juca si se vor simti in largul lor.

Ca la fiecare sedinta foto, recomandarea noastra este sa va imbracati cat mai comod si confortabil, sa va feriti de culorile stridente si de imprimeuri. Iar pentru copii, musai hainute de schimb pentru ca, stiti si voi, viata cu cei mici este mereu imprevizibila. Dar minunata, in acelasi timp!

Asa ca haideti sa facem din aceasta primavara o amintire de neuitat, un moment la care sa puteti reveni atunci cand sunteti obositi, tristi, stresati sau cand pur si simplu va este dor de zambetele celor dragi sau de versiunea cea mai stralucitoare a voastra. Astept sa ne cunoastem, sa punem la punct detaliile si sa trecem la treaba! Sa ne bucuram de primavara!

Programează o ședință foto
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love