foto aniversare
13 septembrie 2020 Sedinte foto pentru copii

Ședință foto Smash The Cake

Copilașul tău va împlini în curând un an? Se pare că timpul trece foarte repede… un prim an care a fost cel mai bogat, în noi descoperiri, în achiziții, în momente pline de veselie și de tandrețe. Dacă vrei să sărbătorești așa cum trebuie prima sa aniversare, într-o manieră cât mai originală, ședința foto Smash The Cake este cea mai bună alegere.

Principiul său este unul extrem de simplu pui copilașul în fața unui tort mare, cremos și… îl lași să își facă de cap. Deci poate face orice îl poate lua și zdrobi în mână, să îl mănânce, să îl întindă peste tot, deci absolut orice. Este un moment foarte dulce, complet atipic pentru toată lumea, colorat, jovial, care face parte din cele mai frumoase amintiri pentru mai târziu.

Copilașul va fi deci cel mai bine pus în valoare în timpul acestei ședințe foto. Deci îi poți alege cea mai colorată și mai veselă ținută sau chiar îl poți costuma într-un personaj amuzant sau adorabil.

Sedinta foto de aniversare

Tortul este a doua vedetă a acestei ședințe

În mod ideal, ar trebui să fie destul de mare, colorat și cremos, pentru a ieși în evidență așa cum trebuie.

Iar adevărata magie va avea loc atunci când copilașul își va da seama de faptul că tortul îi aparține doar lui și că poate profita din plin de el. Este un moment plin de emoție deci, cea mai bună modalitate de celebra cea mai importantă aniversare din viața sa și de o face cu adevărat unică și memorabilă.

În plus, această ședință foto este extrem de amuzantă. Un mic spectacol de-a dreptul care va dezvălui în mod ntural toate emoțiile sale. Se vor captura în poze personalitatea și curiozitatea copilașului deci este cea mai bună oportunitate de a obține cele mai frumoase amintiri.

foto aniversare

Aniversările le putem celebra în fiecare an, dar prima din viața unui copilaș este cu adevărat specială.

Prima aniversare reprezintă deci un moment de neuitat, o amintire inestimabilă.

Este un cadou special, care îl va face să râdă la 10 ani, pe care îl va prețui la 20 de ani, pe care îl va arăta cu mândrie copiilor săi la 30 de ani, la care se va uita cu nostalgie la 40 de ani, pe care îl va strânge cu drag la piept la 50 de ani, o moștenire pe care o va lăsa nepoțeilor la 60 de ani.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Este o ședință foto amuzantă, dulce, inedită, cu o valoare inestimabilă însă. Vezi portofoliul ședințe foto de aniversare https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-de-aniversare/ sau fa o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love