studio foto copii bucuresti
19 iulie 2018 Sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto bebelusi nou nascuti

Bebelusi nou nascuti

Fotografia iti ofera ocazia sa iti amintesti cele mai frumoase momente ale vietii. Si, desigur, fiecare mama viseaza la un album foto frumos cu poze pentru bebelusi nou nascuti. Deoarece este dificil si costisitor sa mergi in mod regulat la un studio foto profesional, poti apela la un fotograf profesionist, care poate face fotografii de inalta calitate.

Este destul de dificil, sa fotografiezi bebelusi daca nu esti fotograf profesionist pentru bebelusi. Copiii sunt lipsiti de ciudatenii, emotiile lor descriind absolut tot ceea ce simt cu adevarat.

Prin urmare, fotografiile pentru bebelusi nou nascuti, atrag mereu spectatorii. Fotograful profesionist sta la fata locului si asteapta sa surprinda un zambet dulce, apropiind camera care trage fotografii la viteza maxima, de figura copilului. 

Expresiile faciale ale copiilor se pot schimba intr-un ritm mult mai rapid. In consecinta, prima regula a fotografului, este de a se rezerva cu o cantitate mare de rabdare. In plus, vei avea numai imagini foarte interesante cu bebelusul tau, deoarece expertul in fotografiere bebelusi, va surprinde numai momente inopinante.

studio foto bucuresti

Reguli generale

Atunci cand faci fotografii bebelusului, trebuie sa ai in vedere cresterea copilului. Adultilor li se fac fotografii in picioare, insa daca vei aduce bebelusul  la acelasi nivel cu tine, fotograful va obtine poze destul de frumoase. Profesionistul stie cum sa faca poze, pentru ca bebelusul sa nu iasa disproportionat, adica cu capul foarte mare in imagine, iar picioarele, dimpotriva, deosebit de mici. Prin urmare, daca nu doresti sa ai un album cu fotografii esuate, apeleaza la un profesionist pentru a crea cele mai frumoase fotografii.

Majoritatea copiilor au un „reflex flash” bine fixat, dobandit dupa prima poza realizata cu o camera orbitoare. Cu fotograful profesionist, bebelusul nu va suferi de acest reflex, ci va fi evidentiat intr-o poza frumoasa, etaland  un zambet dulce. De asemenea, cel mai bine pentru bebelus este ca acesta sa fie fotografiat in „habitatul natural”.

Acesta stie ca nu poate filma nou-nascutul folosindu-se de blit, deoarece acest lucru va duce, de asemeni la efectul descris anterior. Putini fotografi amatori stiu acest lucru, si in majoritatea cazurilor, lentilele cu unghi larg distorsioneaza usor subiectul cand se apropie de el. Prin urmare, este de dorit sa fotografiezi portrete de la o anumita distanta, folosind un zoom. Problema destul de frecventa este fotografierea copiilor in miscare. Se stie ca bebelusii sunt foarte agitati, dand din maini si din picioare. Majoritatea fotografilor incepatori nu stiu cum sa regleze corect camera sau pur si simplu nu au o camera de calitate superioara.

Prin urmare, cea mai simpla optiune de a realiza fotografii de calitate, in miscare, este nu sa misti camera dupa miscarea copilului mic, ci sa calculezi punctul in care copilul va sta pentru cateva secunde nemiscat, regland in acelasi timp aparatul foto si apasand atunci cand bebelusul este focalizat. Un fotograf profesionist are o camera foto capabila sa faca fotografii de inalta calitate atat in interior, cat si in exterior, astfel incat va putea face poze si afara.

foto nou nascuti

Atent la detalii

Cel mai indicat este  sa iti fotografiezii comoara inca din primele zile ale vietii sale, deoarece bebelusul creste de la o zi la alta. In acest caz, fotograful cel mai mult se va concentra pe emotiile bebelusului, iar acest lucru inseamna  picioare, degete, nas. In acest moment al vietii sale, copilul tau este cel mai dulce.

Profesionistul va surprinde fiecare moment, cum ar fi, zambetul sau cascatul, atunci cand mananca, cand este imbaiat sau cand este plimbat pe strada. Insa, fara capacitati speciale, sesiunea foto poate dauna sanatatii copilului. Toate aceste tehnici sunt bune doar in mainile unei persoane competente, in cunostinta de cauza.

Sase motive pentru a apela la un fotograf profesionist

Inalt profesionalism. A invatat multe, a practicat multe. Este foarte meticulos si predispus perfectiunii. Si ca expert, nu trebuie doar sa cunoasca informatiile teoretic, ci le aplica si in cele mai dificile conditii. Stie cum sa faca fotografii in orice conditii de lumina. Lumina zilei este o sursa de lumina pulsata, intelegand intensitatea luminii si respectand regulile aplicarii ei.

Securitate. Pentru fiecare parinte, cel mai pretios este copilul sau. Pentru a se asigura ca fotografia este facuta corecta si frumoasa, acesta aplica din experienta acumulata de-a lungul timpului.  Urmeaza regulile de igiena, iar recuzita sa este intotdeauna curata si igienizata. Fotografiaza doar in locatii sigure, deoarece un  fotograf de nou-nascuti, respecta toate aceste reguli in timpul lucrului.

bebelusi nou nascuti poze

Detine studio foto profesionist

. In studio are nevoie de o zona suficient de mica, aducandu-si tot ceea ce este necesar pentru fotografiere: un suport, o sursa de lumina, un reflector, o camera si numarul necesar de lentile, iar fotografiile arata foarte luxoase.

Fotografii rafinate si exclusive

. Orice fotograf pentru nou-nascuti va confirma ca frumusetea si calitatea recuzitei face parte integranta din filmare, acordand o atentie deosebita cerintelor.

100% profesionist

. Daca este un fotograf pentru de nou-nascuti, atunci va lucra profesional din momentul inceperii sesiunii foto si pana cand se obtine rezultatul final. De asemeni, poate veni la tine acasa cu recuzita necesara, chiar din momentul in care ai parasit maternitatea si va tine o sesiuni foto, tinand cont de dorintele tale. 

Si cand tot materialul este gata, se va intalni cu tine sau va stabili o intalnire la un moment convenabil pentru tine. Vei putea face un album foto de calitate superioara,  care va fi un cadou pentru intreaga familie, si care, va fi valoros timp de multi ani.

Vei devenit clientul cu prioritati. Intotdeauna va ramane in legatura cu tine. In paralel cu tine, va stoca o arhiva foto a filmarilor tale, iar filmarea ta planificata va avea intotdeauna un avantaj.

Programează o ședință foto
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love