fbpx

Sedinte foto bebelusi

Sedinte foto bebelusi

sedinte foto bebelusi

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

Ședințe foto bebeluși București

Recomandat peste bebeluși de peste 6 luni

Fotografia de bebeluși, această imagine plină de spontaneitate și naturalețe peste ani te va ajuta să retrăiești momentele petrecute împreună cu piticul tău. În această etapa a vieții sale, bebelușul sta singur în fundulet și începe deja să exploreze. Vom surprinde toate aceste clipe unice într-un album foto special.

La ședințele foto de bebeluși puteți alege dintr-o gamă largă de bentițe, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănite, coșuri, valize și multe altele. Stabilim împreună detaliile înainte de întălnire, prin telefon. Putem alege o temă, un scenariu care să vă reprezinte.

Se vor face poze doar copilului sau participam și noi?
În toate ședințele foto cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii. Cu siguranță peste ani, copii tai iți vor mulțumi pentru aceasta ședință foto realizată de un fotograf profesionist.

Ședințe foto bebe

 

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

Sedinte foto bebe

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!

 

Fotograf bebelusi

Spread the love