Sedinte foto bebelusi

Sedinte foto bebelusi

sedinte foto bebelusi bucuresti

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Sedinte foto bebe

Sesiuni foto dedicate bebelușilor de peste 6 luni

Fotografia de bebeluși, această imagine plină de spontaneitate și naturalețe peste ani te va ajuta să retrăiești momentele petrecute împreună cu piticul tău. În această etapă a vieții sale, bebelușul stă singur în fundulet și începe deja să exploreze. Vom surprinde toate aceste clipe unice într-un album foto special. Te invităm să urmărești câteva video din timpul ședințelor foto.

Se vor face poze doar copilului sau participam și noi?
În toate sesiunile foto pentru sedinte foto bebe sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii. Cu siguranță peste ani, copii tai iți vor mulțumi pentru aceasta ședință foto realizată de un fotograf profesionist.

Ședințe foto bebe

 

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

YouTube video
 

Sedinte foto bebe

La ședințele foto de bebeluși puteți alege dintr-o gamă largă de bentițe, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănite, coșuri, valize și multe altele. Stabilim împreună detaliile înainte de întălnire, prin telefon. Putem alege o temă, un scenariu care să vă reprezinte.

Fotograf bebelusi

Copiii înseamnă inocența și emoție pură, iar aceste aspecte sunt emanate și prin intermediul fotografiilor. Orice părinte își dorește că peste ani să poate să își aducă aminte de primele luni de viață ale copilului, să admire fotografii pline de emoție. Inocența fiecărui copil este o parte din suflet, o parte care se știe specială.

Copilăria este perioada din viață în care învățam cele mai multe lucruri și anii în care descoperim lumea din jurul nostru. Sunt anii pe care îi petrecem alături de părinți și alături de prietenii de joacă.

Viața ne schimbă și totul se modifică după trecerea timpului, însă ceea ce este important, amintirile le păstrăm și le ducem cu noi peste ani. Copilăria este frumoasă și este important să îți aduci aminte de ea cu drag. De aceea, o sedinta foto bebe oferă fotografiile care surprind copilăria, astfel peste ani copiii vor putea revedea perioada copilăriei.

Ședințele foto cu bebeluși sunt cu adevărat speciale, emoția părinților este transmisă și fotografului care trebuie să aibă multă răbdare pentru a putea surprinde cele mai bune cadre cu bebelușul. Dacă o ședința foto copii este mult mai ușor de realizat, cu copiii putându-se discuta, atunci când vine vorba de ședințe foto bebeluși acestea sunt adevărate necunoscute.

Aici intervine tactul, răbdarea și experiența unui fotograf specializat în fotografia de copii pentru a convinge și a angrena copilul în diferite tematici ale ședințelor foto. Rezultatul va fi o serie de fotografii simpatice, amuzante și drăguțe cu bebelușul în căutarea fotografiilor perfecte. Orice zi poate fi potrivită pentru o ședință foto în care copiii să fie în centrul atenției, așa că numai sta pe gânduri, programează ședința foto!

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.com
Spread the love