Sedinte foto nou nascuti

Ședințe foto copii în București

Vrei să faci un cadou special copilului tău? Vrei să îi oferi mai mult decât un lucru material? Ei bine, în acest context poți să ai în vedere o ședință foto pentru copii. Există foarte mulți fotografi specializați în ședințe foto copii. O astfel de ședință foto poate fi organizată atât cu ocazia zilei de naștere ( vezi exemple de fotografii ) a celui mic sau cu ocazia onomasticii, dar poate fi la fel de bine organizată și pentru o simplă ieșire în parc sau pentru prima zi de vacanță.

Nu este atât de importantă ocazia pentru care este organizata ședință foto, cât rezultatul ei – fotografii excepționale cu copilul tău.

fotografia de aniversare

Ședințe foto copii în București

Daca până în acest moment nu ai mai apelat la un fotograf specializat în ședințe foto copii București, trebuie să știi că poți să iți dai seama de calitatea și profesionalismul pe care un fotograf le oferă din analiza portofoliului și din recenziile primite. Portofoliul fiecărui fotograf denotă stilul abordat în fotografii.

Pe de altă parte portofoliul vorbește despre calitatea fotografiilor realizate. De cealaltă parte recenziile primite din partea clienților arată gradul de seriozitate și profesionalism pe care fotograful le oferă în fiecare ședință foto. Împreună portofoliul și recenziile fotografului creează o adevărată carte de vizită. Prin urmare, atunci când ai luat decizia de a oferi copilului tău o ședință foto ai în vedere să analizezi portofoliul fotografului, dar și recenziile acestuia.

sedinte foto copii

Fotograf profesionist

În acest mod vei găsi cu siguranță un fotograf profesionist care să iți ofere cele mai reușite ședințe foto pentru copiii tai. Ședințele foto cu cei mici pot fi organizate în studiouri foto profesionale, în aer liber sau în orice altă locație – la tine acasă, într-un spațiu de joacă pentru copii etc. Datorită faptului că fotograful dispune de cele mai moderne echipamente foto, lumina și toate detaliile vor fi puse la punct astfel încât rezultatul să însemne fotografii absolut excepționale.

Fotografia de familie

Alegând să apelezi la serviciile unui fotograf profesionist pentru astfel de ședințe foto cu copiii alegi să investești în cele mai frumoase amintiri pentru întreagă familie. Odată cu trecerea anilor fotografiile rezultate în urma acestor ședințe foto vor fi o mare bogăție pentru întreagă familie.

De fiecare data când vei privi fotografiile acestea vei retrăi anii când cel mic avea doar câțiva anișori și era mai mereu prin preajma ta. Caută chiar acum un fotograf pentru ședințe foto copii București!

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love