Concurs

Concursul se desfasoara in perioada 25 noiembrie – 7 decembrie 2014 și este organizat de mariusniculae.com. Castigatorul se desemneaza pe data de 9 iulie.

Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie fani ai paginilor de Facebook mariusniculae.com, sa dea Like la postul de concurs si sa lase un comentariu la acest post (raspunsul la intrebarea:

Cand ati facut prima poza cu bebele vostru si daca mai tineti minte unde?).

Premiul acestui concurs este o sedinta foto oferita de mariusniculae.com. Sedinta foto va avea loc in Bucuresti, la o data si intr-un loc ales de comun acord, in functie de disponibilitatea ambelor parti. Mamica sau taticul norocos va trebui sa ne contacteze pe email pentru a stabili detaliile sedintei foto.

Pot participa la concurs si cei care nu au domiciliul in Bucuresti, insa sunt de acord ca, in cazul castigarii unui premiu, sa se deplaseze la Bucuresti.

Premiul nu se echivaleaza in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane. Valoarea premiului este de 350 lei si consta intr-o sedinta foto de aproximativ 2/3 ore cu recuzita fotografului, la care se adauga cel putin 50 de fotografii editate pe DVD.

1.Like mariusniculae.com.
2.Intra pe site la https://mariusniculae.com/concurs si raspunde raspunde printr-un comentariu intrebarea ”Cand ati facut prima poza cu bebele vostru si daca mai tineti minte unde?”

3. Share-uieste imaginea asta

 

 

 

Fotografie de familie     I     Sedinte foto nou nascuti     I     Albumul familiei tale

Fotografie de maternitate     I     Sedinte foto copii     I     Detalii si preturi sedinte foto copii

Fotograf nunta     I     Trash the dress     I     Detalii nunta

Blog     I     Studio foto copii     I     Voucher cadou