fbpx

Sedinte foto de Craciun

sedinte foto de craciun

Sedinte foto Craciun

Programeaza Voucher foto Album foto Portofoliu

Căsuța lui Moș Crăciun

Întotdeauna am crezut că cele mai frumoase povești se scriu lângă foc, înconjurat de oamenii pe care îi iubești, când gerul de afara începe să sculpteze flori la ferestre, când inserarea sărută pământul atât de devreme, când parfumul de ciocolata calda îmbrățișează fiecare colțișor din casa. Bradul așteaptă cuminte să fie îmbrăcat în cele mai frumoase straie, copilașii se transforma în adevărați ingerași cu gândul la sacul lui Moș Crăciun, iar bucătăria bunicii pare a fi un laborator de magie.

Este momentul acela din an în care ne întoarcem privirea spre noi, privim în interiorul nostru și găsim acolo cele mai frumoase ancore pentru a merge mai departe: iubirea, copilăria, inocența, visarea și bucuria. Tabloul ideal, nu-i așa? Imaginea pe care ai vrea cu orice preț să ți-o fixezi în suflet și în memorie pentru o viață întreagă. Așa că de ce să nu o imortalizam? Așa cum este ea, plină de farmec și de căldură, într-un decor de vis, atins de praful de stele al lui Moș Crăciun! Transpune-te pentru câteva momente în cea mai frumoasa poveste de Crăciun și creează amintiri ce cu siguranță iți vor lumina zilele când norii se aduna deasupra ta. Hai în căsuța lui Moș Crăciun cu toți cei dragi tie!

Vă așteptam împreună cu cei mici în studioul nostru de pe strada Dr. Ernest Juvara, nr 14 special amenajat pentru voi cu ocazia sărbătorilor, pentru a realiza împreună o ședință foto de Crăciun de neuitat.

Sedinta foto de Craciun

Christmas Photo Session

4 fundaluri diferite

Sedinte foto Craciun

40 fotografii livrate online

sedinte foto de craciun

Christmas Photo Session

Durata sesiunii foto 45 min
4 fundaluri diferite
40 fotografii editate si livrate online

Nota: In sedinta foto sunt incluse cateva cadre de familie, parinti + copii.

Termen de livrare 5 zile lucratoare

Pretul este de 480 RON.

Sedinta foto + album fotocarte 730 RON

S.C STUDIO PHOTO FAMILY S.R.L
Strada Ernest Juvara, nr 14, etaj 2, sector 6, Bucuresti, Zona Cotroceni

Tel: 0723 132 537 Monica Suna acum
Tel: 0728 187 628 Marius Suna acum

Email: contact@mariusniculae.com

Programeaza sesiunea foto

Informare GDPR – În scopul procesări mesajelor, cererilor și a onorării acestora, SC Studio Photo Family SRL colectează datele personale ale clienților, respectiv numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Sedinte foto Craciun

Sedinta foto de Craciun, studio foto cu decor magic, va asteptam cu drag!

MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto.

Spread the love