fbpx

Sedinte foto de Craciun

sedinte foto de craciun

Sedinte foto Craciun

PROGRAMEAZA O SEDINTA FOTO VEZI PORTOFOLIU SEDINTE FOTO CRACIUN

Casuta lui Mos Craciun

Intotdeauna am crezut ca cele mai frumoase povesti se scriu langa foc, inconjurat de oamenii pe care ii iubesti, cand gerul de afara incepe sa sculpteze flori la ferestre, cand inserarea saruta pamantul atat de devreme, cand parfumul de ciocolata calda imbratiseaza fiecare coltisor din casa. Bradul asteapta cuminte sa fie imbracat in cele mai frumoase straie, copilasii se transforma in adevarati ingerasi cu gandul la sacul lui Mos Craciun, iar bucataria bunicii pare a fi un laborator de magie.

Este momentul acela din an in care ne intoarcem privirea spre noi, privim in interiorul nostru si gasim acolo cele mai frumoase ancore pentru a merge mai departe: iubirea, copilaria, inocenta, visarea si bucuria. Tabloul ideal, nu-i asa? Imaginea pe care ai vrea cu orice pret sa ti-o fixezi in suflet si in memorie pentru o viata intreaga. Asa ca de ce sa nu o imortalizam? Asa cum este ea, plina de farmec si de caldura, intr-un decor de vis, atins de praful de stele al lui Mos Craciun! Transpune-te pentru cateva momente in cea mai frumoasa poveste de Craciun si creeaza amintiri ce cu siguranta iti vor lumina zilele cand norii se aduna deasupra ta. Hai in casuta lui Mos Craciun cu toti cei dragi tie!

Va asteptam impreuna cu cei mici in studioul nostru de pe strada Dr. Ernest Juvara, nr 14 special amenajat pentru voi cu ocazia sarbatorilor, pentru a realiza impreuna o sedinta foto de Craciun de neuitat.

Sedinta foto de Craciun

Christmas Photo Session

4 fundaluri diferite

Sedinte foto Craciun

40 fotografii livrate online

sedinte foto de craciun

Christmas Photo Session

Durata sesiunii foto 45 min
4 fundaluri diferite
40 fotografii editate si livrate online

Nota: In sedinta foto sunt incluse cateva cadre de familie, parinti + copii.

Termen de livrare 5 zile lucratoare

Pretul este de 480 RON.

Sedinta foto + album fotocarte 730 RON

S.C STUDIO PHOTO FAMILY S.R.L
Strada Ernest Juvara, nr 14, etaj 2, sector 6, Bucuresti, Zona Cotroceni

Tel: 0723 132 537 Monica Suna acum
Tel: 0728 187 628 Marius Suna acum

Email: contact@mariusniculae.com

Programeaza sesiunea foto

GDPR - In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, SC Studio Photo Family SRL colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Sedinte foto Craciun

Sedinta foto de Craciun, studio foto cu decor magic, va asteptam cu drag!

MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto.

Spread the love