fbpx

Sedinte foto de Craciun

sedinte foto de craciun

sedinte foto craciun

Sedinte foto de Craciun

Întotdeauna am crezut că cele mai frumoase povești se scriu lângă foc, înconjurat de oamenii pe care îi iubești, când gerul de afara începe să sculpteze flori la ferestre, când inserarea sărută pământul atât de devreme, când parfumul de ciocolata calda îmbrățișează fiecare colțișor din casa. Bradul așteaptă cuminte să fie îmbrăcat în cele mai frumoase straie, copilașii se transforma în adevărați ingerași cu gândul la sacul lui Moș Crăciun, iar bucătăria bunicii pare a fi un laborator de magie.

Este momentul acela din an în care ne întoarcem privirea spre noi, privim în interiorul nostru și găsim acolo cele mai frumoase ancore pentru a merge mai departe: iubirea, copilăria, inocența, visarea și bucuria. Tabloul ideal, nu-i așa? Imaginea pe care ai vrea cu orice preț să ți-o fixezi în suflet și în memorie pentru o viață întreagă. Așa că de ce să nu o imortalizam? Așa cum este ea, plină de farmec și de căldură, într-un decor de vis, atins de praful de stele al lui Moș Crăciun! Transpune-te pentru câteva momente în cea mai frumoasa poveste de Crăciun și creează amintiri ce cu siguranță iți vor lumina zilele când norii se aduna deasupra ta. Hai în căsuța lui Moș Crăciun cu toți cei dragi tie!

Vă așteptam împreună cu cei mici în studioul nostru de pe strada Strada Zarii, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București, special amenajat pentru voi cu ocazia sărbătorilor, pentru a realiza împreună o ședință foto de Crăciun de neuitat. Te invităm să urmărești câteva video din timpul ședințelor foto.

Sedinta foto

Christmas Photo Session

4 fundaluri diferite

Sedinte foto Craciun

40 fotografii

sedinte foto de craciun

Disponibilitate pentru ședințe foto: câteva locuri libere spre sfârșitul lunii Decembrie cu livrare fotografii în luna Ianuarie. Mulțumim pentru înțelegere!

Christmas Photo Session

Durata sesiunii foto 45 min
4 fundaluri diferite
40 fotografii editate si livrate online

In sedinta foto sunt incluse cateva cadre de familie, parinti + copii.

Termen de livrare 5-8 zile lucratoare

Pretul este de 500 RON.

Sedinta foto + album fotocarte 20 pag 750 RON

Programeaza sesiunea foto

  Vom verifica disponibilitatea nostră în data solicitată de tine și în cel mai scurt timp posibil vom reveni cu confirmarea și detalii. Datorită contextului actual vom putea onora doar ședințele confirmate.

   

  Informare GDPR – În scopul procesări mesajelor, cererilor și a onorării acestora, SC Studio Photo Family SRL colectează datele personale ale clienților, respectiv numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

  Sedinte foto de Craciun

  Studioul nostru foto este decorat ca într-o poveste. Recuzita cu specific de iarnă este perfectă pentru toate gusturile și nu se poate întâmpla să nu găsești ceva pe placul tău. Pentru cei mici, avem și vestimentație specială, în cazul în care își doresc să se transforme în ajutoarele lui Moș Crăciun. Creăm povești unice, pe care vei dori să ți le amintești o viață întreagă. Poți face din asta o tradiție, iar de la an la an să mai adaugi alte și alte imagini în albumul foto de Crăciun al familiei. Sedinte foto de Craciun, studio foto cu decor magic, va asteptam cu drag!

  Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
  MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
  Tel: 0739 874 228
  contact@mariusniculae.commariusniculae.com
  Spread the love