Sedinte foto de Craciun

foto craciun

Casuta lui Mos Craciun

Intotdeauna am crezut ca cele mai frumoase povesti se scriu langa foc, inconjurat de oamenii pe care ii iubesti, cand gerul de afara incepe sa sculpteze flori la ferestre, cand inserarea saruta pamantul atat de devreme, cand parfumul de ciocolata calda imbratiseaza fiecare coltisor din casa. Bradul asteapta cuminte sa fie imbracat in cele mai frumoase straie, copilasii se transforma in adevarati ingerasi cu gandul la sacul lui Mos Craciun, iar bucataria bunicii pare a fi un laborator de magie.

Este momentul acela din an in care ne intoarcem privirea spre noi, privim in interiorul nostru si gasim acolo cele mai frumoase ancore pentru a merge mai departe: iubirea, copilaria, inocenta, visarea si bucuria. Tabloul ideal, nu-i asa? Imaginea pe care ai vrea cu orice pret sa ti-o fixezi in suflet si in memorie pentru o viata intreaga. Asa ca de ce sa nu o imortalizam? Asa cum este ea, plina de farmec si de caldura, intr-un decor de vis, atins de praful de stele al lui Mos Craciun! Transpune-te pentru cateva momente in cea mai frumoasa poveste de Craciun si creeaza amintiri ce cu siguranta iti vor lumina zilele cand norii se aduna deasupra ta. Hai in casuta lui Mos Craciun cu toti cei dragi tie!

Va asteptam impreuna cu cei mici in studioul nostru de pe strada Dr. Ernest Juvara, nr 14 special amenajat pentru voi cu ocazia sarbatorilor, pentru a realiza impreuna o sedinta foto de Craciun de neuitat. Vezi portofoliu sedinte foto de Craciun.

Sedinta foto de Craciun

foto craciun

4 fundaluri diferite

sedinte foto de craciun

40 fotografii livrate online

fotografia de craciun

Christmas Photo Session

Durata sesiunii foto 45 min
4 fundaluri diferite
40 fotografii editate si livrate online

Nota: In sedinta foto sunt incluse cateva cadre de familie, parinti + copii.

Termen de livrare 5 zile lucratoare
Pretul este de 450 RON.
Pret sedinta foto cu album fotocarte 20x20cm 20 pag – 700 RON

S.C STUDIO PHOTO FAMILY S.R.L
Strada Ernest Juvara, nr 14, etaj 2, sector 6, Bucuresti, Zona Cotroceni

Tel: 0723 132 537 Monica
Tel: 0728 187 628 Marius

Email: contact@mariusniculae.com
Va asteptam cu drag!

Programeaza sesiunea foto

Completeaza acest formular doar daca esti din Bucuresti,
pentru locatia din Brasov te rugam sa completezi formularul acesta.

Fara album fotoCu album fotocarte 20x20cm 20 pag

Sunt de acord cu prelucrarea datelor de catre SC Studio Photo Family SRL in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016. Mai multe informatii in pagina termeni si conditii si politica de confidentialitate.

Fotograf profesionist Marius Niculae

Sedinta foto de Craciun, studio foto cu decor magic.

MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto.

Vreau să fiu sunat