Sedinta foto de familie
4 ianuarie 2021 Fotografie de familie

Ședințe foto de familie în studio

Cred ca nu este nici un secret că cele mai frumoase ședințe foto sunt cele împreună cu familia.

În fotografiile de familie se transmit sentimente, emoții, trăiri intense. Armonia din sânul familiei se regăsește în fotografiile nostre. Familia este locul unde membrii își găsesc liniștea interioară. Fotografia de familie este foarte populara și apreciata. Cu aceste fotografii putem realiza cadre unice și deosebit de frumoase.

sedinte foto familie

Fotografiile transmit cele mai naturale emoții și sentimente. Ședințele foto în familie sunt foarte îndrăgite de fotograf pentru că ele transmit o energie pozitiva, sesiunile foto suprind momentele frumoase intre membrii familiei. Că fotograf reușesc să transpun în fotografii momente și emoții reale. Fotografiile în familie sunt adevărate comori pentru persoanele care le dețîn. Orice familie ar trebui să dețînă un album foto special creat pentru aceștia.

Studioul

Studioul nostru funcționează din anul 2005, experiența noastră este una destul de amplă și vom putea realiza cu o foarte mare ușurință cadre deosebit de inedite. Ședințele foto de familie sunt o ocazie minunată pentru a crea amintiri frumoase impreună cu cei dragi. La această ședință foto de familie puteți veni împreună cu copii, cu părinții dar și cu bunici, de la cele mai mici până la cele mai mari generații.

Ședința foto fi plină de sentimente frumoase alături de cei dragi. O ședință foto de familie poate fi o ocazie unica de a vă sărbători familia și de a rămâne cu o serie de imagini care vor dura ani de zile.

sedinte foto familie

Ședințele foto realizate în studioul nostru

– Ședințele foto se pot realiza oricând și poate participa țoață familia. Bunici, părinți și nepoți.
– Ședințele foto în familie se realizează în interior, în studioul nostru unde vom surprinde momente unice și vom realiza fotografii de familie memorabile.
– Ședințele foto se pot realiza și în exterior, într-un parc îndrăgit și cunoscut de către copii.
– Dacă aveți obiecte personale amuzante sau cu semnificație specială pentru familia voastră, le putem integra în ședință foto.
– Ședință foto poate dura până la 2 ore.
– Sesiunea foto poate dura și mai mult de 2 ore daca se petrece în alte locuri decât în studio.
– În ceea ce privește vestimentația, este foarte important să vă simțiți bine, așa că optați pentru haine simple, comode – blugi, cămăși sau tricouri, de preferat fară logo-uri și imprimeuri care pot crea un efect de încărcare.
– Puteți folosi și accesorii precum eșarfe, pălării, accesorii.

Pentru realizarea fotografiilor vă sugerez să vă rezervați suficient timp pentru realizarea lor deoarece dorim că la finalul ședinței toți membrii familiei să fie mulțumiți de acele fotografii efectuate.

sedinte foto familie

Ședințele foto de familie au un farmec aparte, acestea ilustrează frumusețea din sânul fiecărei familii.

Viața fiecărui membru din familie este diferită și cum nu știi ce întorsătură poate lua viață, vă sugeram să vă programați pentru o ședință foto de familie unde veți aveți parte de o amintire frumoasa împreună cu toți membrii familiei. Aceste amintiri sunt unice și cu ajutorul nostru le puteți pastra nu doar în amintiri ci și în fotografii pentru tot restul vieții.

Nu veți regreta nici o clipa alegerea facuta deoarece ședința este distractivă, plină de emoții și cu cadre minunate. Veți avea parte de un timp petrecut diferit alaturi de familie, de amintiri frumoase care vor rămâne mereu prezente în viață dumneavoastră. Ședințele foto aduc un plus de valoare în viață de familie, aduc o bucurie în plus. Este un moment petrecut altfel pe care majoritatea familiilor ar trebui să și-l dorească.

Vezi portofoliul ședințe foto de familie sau fă o programare.

Fă cadoul perfect!

Albumul foto împreună cu un voucher foto cadou pentru o ședință foto profesională la studioul nostru sunt un cadou inedit și potrivit pentru întreaga familie sau prietenii tăi.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love