Ședințe foto gravide

Ședințe foto gravide

Ședințe foto gravide

Portofoliu Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

Ședințe foto gravide

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO GRAVIDĂ ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

 

Ați văzut vreodată cum arată lista cu lucruri de făcut a unei viitoare mămici? Câte lucruri are de cumpărat, câte de rezolvat, câte pregătiri sunt pentru acest moment extrem de important din viața unei femei? Pare că 9 luni nu sunt suficiente pentru toate. Există însă ceva ce nu trebuie sub nicio formă amânat: ședințe foto gravide din perioada sarcinii. Este fără îndoială cel mai frumos mod de a sărbători acest miracol și această stare.

 

Ședință foto gravidă

Să sărbătorim una dintre cele mai frumoase perioade din viață
Foarte multe femei spun că se simte cel mai bine în timpul sarcinii. Există însă și persoane care au probleme medicale, care se confruntă cu un disconfort accentuat sau cărora le e greu să accepte transformările din corpul lor. Indiferent din care categorie faci parte, o ședință foto realizată de un fotograf profesionist te va face să te simți cea mai frumoasă.

O astfel de sesiune foto de ședințe foto gravide în perioada de maternitate poate fi cel mai bun medicament pentru încrederea în tine care uneori se diminuează pe măsură ce corpul se transformă, pe măsură ce hormonii încep să își facă de cap, pe măsură ce anumite aspect din viața de zi cu zi suferă modificări. Este extrem de importantă starea de bine pe parcursul sarcinii, iar o astfel de experiență, pe lângă faptul că rămâne o amintire de neprețuit, aduce și o mare bucurie.

Veți zice poate că poți face și acasă, în oglindă, fotografii cu evoluția burticii, dar nimic nu se compară cu ședințe foto de gravidă într-un cadru special amenajat, pentru care te pregătești și în care îți pui și imaginația la treabă. Te vei simți specială, așa cum este și firesc, ca o vedetă, răsfățată de lumina reflectoarelor.

În plus, un bebeluș vine la pachet cu extrem de multe schimbări. Viața nu va mai fi la fel, oricât de dramatic ar suna asta. Și nu neapărat într-un sens negativ, doar că vor fi schimbări, astfel că te vei trezi că involuntar îți împarți viața între înainte de a avea copil și după ce a apărut primul copil. Așa că revervă-ți timp pentru a surprinde viața așa cum este ea acum, cât încă bebe este în burtică. Mai ales că probabil nu ai făcut prea multe fotografii de cuplu sau singură cu un fotograf profesionist, așa că e momentul ideal pentru așa ceva. Iar pentru copilul ce stă să vină pe lume, peste ani, aceste fotografii, vor fi o mărturie prețioasă.

Sedinte foto de gravida

 
 

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

Surprinde emoțiile așteptării

Perioada sarcinii are un farmec aparte prin natura acestei așteptări a puiului de om. Anii trec și este posibil să uiți cum era în această perioadă în care fiecare zi venea practic cu ceva nou, de la primele bătai timide ale inimii, până la o burtică în care bebelușul începe să lovească cu mânuțele și piciorușele. Așa că surprinde aceste momente pentru a te bucura de ele și peste ani.

Implică-i și pe frații mai mari

Când nu vorbim de primul bebeluș, o sesiune foto de ședințe foto gravide este o idee grozavă și din alt punct de vedere. Îi poți implica și pe copiii mai mari, creând astfel un moment special și pentru ei. În felul acesta, frații mai mari pot deveni mai implicați și mai entuziasmați de noul capitol din viața lor. În plus, ca fotograf știu cât este de important să-i fac și pe copiii mai mari să se simtă importanți, să fie și despre ei acest moment.

YouTube video
 

Programează ședința foto
 

Fă marele anunț printr-o ședință foto gravidă

O idee excelentă dacă nu vrei să te grăbești să dai sfoară în țară încă din primele săptămâni de sarcină. Poți să-ți anunți prietenii, apropiații, amicii că urmează să vină un copil în viața ta prin intermediul unor fotografii sugestive. Sau poți anunța astfel ce va fi copilul, băiat sau fată, sau ce nume va purta. Poți crea o întreagă poveste din imagini prin care să le comunici celor dragi despre acest moment fericit din viața ta.

Oricare ar fi motivele pentru care alegi să programezi o astfel de ședință foto, fără îndoială nu vei regreta. Iar dacă ai pe cineva drag care urmează să aducă pe lume un copilaș, o sesiune foto de sedinte foto gravide este o idee excelentă și de cadou. Cu siguranță viitoarea mămică se va bucura!

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto gravidă pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com
Spread the love