sedinte foto maternitate

Ședințe foto de maternitate – câteva idei care să te inspire

Sarcina este o etapă de neuitat, plină de emoții și de surprize plăcute. O etapă în care corpul viitoarei mame se dezvoltă etapă după etapă. Trebuie deci să profiți din plin de aceste momente de neuitat care sunt propice, mai ales în ultimele luni, pentru a realiza superbe ședințe foto maternitate.

Datorită expetienței fotografilor profesioniști, fiecare forografie vă fi ajustată foarte frumos pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de bucurie pură pur și simplu magice. Și fiecare femeie însărcinată poate să profite din plin de cel mai frumos univers- în studio sub focul proiectoarelor, în exterior la lumina naturală, îmbrăcată cu o rochie minunată sau să fie doar în lenjerie și de ce nu, nud.

Ședințe foto de maternitate

Iată însă care sunt cele mai bune idei de ședințe foto maternitate de care să profiți Burtică rotundă pusă în valoare în poze. Ședințe foto maternitate sunt cele care permit unui fotogaf să pregătească cele mai frumoase amintiri cu burtică înainte de venirea îngerașului. Deci pozele cu burtică rotundă în prim plan sunt cele mai frumoase. Ședințe foto cu viitoarea mama și cu frățiorul sau surioară care așteptă venirea îngerașului.

Ședințe foto de maternitate

Ședințele foto cu femeile însărcinate și cu cu copilașii lor mai mari în brațe sau îmbrățișând burtică dau cele mai frumoase poze. Sunt cele mai minunate amintiri, fară doar și poate. Imaginile în constrast, cele mai bune prietene ale unei femei însărcinate. Mai ales atunci când contrastul reușește să creeze o unitate dintre viitoarea mama și fiica să mai mare cu capul pe burtică în față obiectivului.

Se va captura astfel cea mai puternică legătură care le unește în jurul burticii mamei. Lumina naturală pentru cele mai frumoase poze cu burtică. Portretele realizate în timpul ședințelor foto în ultimele luni de sarcina sunt cele care permit viitoarelor mame să profite de cea mai rotunjora burtă și să își sublimeze curbele. Și în timpul ședințelor foto în natură, lumina naturală poate sublimă viitoarea mama pentru poze cu adevărat unice.

Cele mai frumoase accesorii precum blănița, rochițele speciale pentru gravide sau simplu, lenjeria intimă vor crea un stil fotografic cu adevărat unic pentru a pune cel mai bine în valoare țoață frumusețea și senzualitatea ce o poate emană o femeie însărcinată. Ședințe foto în apă. Apa este un element ideal pentru cel mai frumoase ședințe cu femeia însărcinată.

Imaginile sunt cele mai originale și cele mai estetice. Astfel că cele de pe plajă sunt și ele o idee bună. Viitorul tată în pozele cu femeia însărcinată sunt cele mai emoționante. Sunt cele care vă vor ajută să partajați clipe cu adevărat unice pentru poze cu adevărat minunate.

Urmărește-ne și pe Youtube Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de maternitate sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love