sedinte foto de nou nascut
5 septembrie 2020 Sedinte foto nou nascuti

Ședințe foto de nou-născut, fotografii pline de emoții

Ședințele de nou-născut sunt cele care marchează debutul unei noi vieți, cea a unui bebeluș, dar și o schimbare în cea a părinților.

Nou-născuții cresc foarte repede și se schimbă la fel de repede. Iar ședințele de nou-născut sunt cele care vor grava pentru totdeauna în amintire primele imagini cu el, fiind fotografii pline de emoții. Sunt fără îndoială, chiar cele mai frumoase amintiri pe care le poți avea din viața copilului tău.

După nouă luni de așteptare, de nerăbdare, de mângâieri, de lovituri în burtică și de planuri și vise, iată că bebe și-a făcut în sfârșit, apariția. Cu fața sa frumoasă, cu mimica sa de bebeluș, cu zâmbetele sale…iar ședintele foto de nou-născut sunt cele care sunt cele mai naturale, cele mai spontane și cele mai creative. Totul este cel mai frumos la el.

sedinte foto nou nascuti

Ședințe de nou-născuți

Pe cale să adoarmă în brațele mamelor sau într-un leagăn, nou-născuții sunt cei mai fotogenici.

Iată care sunt cele mai frumoase și cele mai bune lucruri pe care ți le propune o ședință foto de nou-născut:
– un studio perfect echipat cu cele mai frumoase accesorii și cu cele mai bune sfaturi ale unui fotograf profesionist pentru a pregăti ședința foto.
– o ședință foto care se desfășoară în ritmul lui bebe, care va dura în funcție de el, de asteptările tale și de nevoile sale.
– cele mai frumoase decoruri pentru cele mai originale poze.
– Fotografii cu bebe singur, dar și cu membrii familiei sale.

sedinte foto nou nascuti

Fotografii ce transmit multă emoție

Perioada post-natală este o perioadă foarte frumoasă, în timpul căreia treci printr-un carusel de emoții. Dar, este în același timp, o perioadă în care totul se schimbă foarte repede, în care nou-născuții evoluează foarte repede. Sunt momente prețioase pe care nu le vei mai retrăi sau nu le vei mai întâlni din nou deoarece nou-născutul crește cu viteza luminii.

Este deci foarte important să nu neglijezi aceste amintiri, deoarece sunt amintiri de calitate pe care le vei avea din primele zile sau primele luni ale copilașului.

Amintirile din primele zile de viață sau din primele luni sunt cu adevărat inestimabile. Vino deci si tu să imortalizezi această etapă cu ajutorul unei ședințe foto pentru a obține cele mai frumoase poze, care vor construi povestea copilașului și care îi vor crea cele mai frumoase amintiri. Vezi portofoliu ședințe foto cu nou nou născuți.

Oferindu-vă o ședință foto nou-născut vei da deci unui copilaș oportunitatea de a avea cele mai frumoase amintiri pe care le va privi cu dragi peste ani și ani.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează o ședință foto

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love