Sedinta foto de Pasti

Sedinta foto de Pasti

fotografia de pasti

Sedinta foto de Pasti – Iepuras de pus in rama

Pentru că soarele pare tot mai prietenos cu noi, nu putem să nu ne gândim deja la sărbătoarea Paștelui și la darurile Iepurașului. Și cu această ocazie v-am pregătit o ședință foto specială, unică, de care să vă amintiți o viață întreagă. O ședință foto de pus în ramă la propriu!

brush

brush

Completeaza formularul

  Sedinta foto de Pasti

  Paștele simbolizează reînvierea, atât în sensul ei religios, cât și în cel simbolic. Reînvierea naturii, revenirea la viață, o înflorire și o bucurie pentru ochiul privitorului. Așa că decorurile pentru ședință foto de Paste vor fi pe măsură, pline de culoare, de parfum și de simboluri ale acestei sărbători.

  Fotografiile rezultate pot deveni cadoul ideal pentru cei pe care-i iubiți și cărora vreți să le faceți o bucurie, să le oferiți o mărturie a prețuirii voastre care să reziste în timp.

  • Durata sesiunii foto 40 min
  • Fundaluri diferite
  • 40 fotografii editate si livrate online
  • 3 fotografii printate in format 13×18 cm
  • Termen de livrare 5 zile lucratoare

  Pretul este de 450 RON

  Informare GDPR – În scopul procesări mesajelor, cererilor și a onorarii acestora, SC Studio Photo Family SRL colectează datele personale ale clienților, respectiv numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

  Ședințe foto de paști

  Așadar vă aștept cu drag, cu mic cu mare, în studioul nostru, special amenajat pentru voi cu ocazia Paștelui, pentru a realiza împreună o sedinta foto de neuitat.

  Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
   
  Spread the love