Sedinta foto de Pasti

brush

sedinta foto de pasti

Iepuras de pus in rama

Pentru ca soarele pare tot mai prietenos cu noi, nu putem sa nu ne gandim deja la sarbatoarea Pastelui si la darurile Iepurasului. Si cu aceasta ocazie v-am pregatit o sedinta foto speciala, unica, de care sa va amintiti o viata intreaga. O sedinta foto de pus in rama la propriu!

Pastele simbolizeaza reinvierea, atat in sensul ei religios, cat si in cel simbolic. Reinvierea naturii, revenirea la viata, o inflorire si o bucurie pentru ochiul privitorului. Asa ca decorurile pentru sedinta foto de Paste vor fi pe masura, pline de culoare, de parfum si de simboluri ale acestei sarbatori.

Fotografiile rezultate pot deveni cadoul ideal pentru cei pe care-i iubiti si carora vreti sa le faceti o bucurie, sa le oferiti o marturie a pretuirii voastre care sa reziste in timp.

Asadar va astept cu drag, cu mic cu mare, in studioul de pe strada Dr. Ernest Juvara, nr. 14, special amenajat pentru voi cu ocazia Pastelui, pentru a realiza impreuna sedinte foto de neuitat.

brush

Marius Niculae fotograf profesionist specializat in fotografia de copii.
Din 2005 practic meseria de fotograf profesionist full time, detin o bogata experienta in fotografia de evenimente importante din viata unui cuplu: nunta, botez, cununie civila sau sedinte foto.

MARIUS NICULAE photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto naniversare, cabina foto, filmari nunta, filmari botez.

 

Lasa un comentariu