sedinte foto familie
19 septembrie 2020 Fotografie de familie

Sedinte foto familie in studio

Timpul trece foarte repede, copiii cresc la fel de repede și nu reușești mereu să imortalizezi așa cum trebuie cele mai frumoase momente din viața lor? În acest caz, trebuie neapărat să apelezi la sedinte foto familie in studio. Vezi portofoliul sedinte foto familie – https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-familie/.

Fotografiile de familie, realizate de către un profesionist sunt cele care garantează un rezultat pur și simplu magnific. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Trăim într-o lume în care noțiunea de timp este înghițită de un flux incredibil. Totul merge repede, foarte repede și trebuie să ne mai oprim din când în când pentru a face o pauza și a ne bucura de familie. Avem nevoie de timp pentru noi, pentru propria persoana pentru a fi împreună, doar împreună cu familia.

Doar să fim împreună și să ne bucuram…. Să ne bucuram de copiii care zâmbesc frumos, de soțul care are cel mai frumos suraș, de nasul fiului care ne amintește atât de mult de cel al bunicului său…

sedinte foto familie

Fotografia de familie

Deci un lucru e sigur. Avem nevoie de timp pentru noi și pentru familie pentru a « prinde rădăcini ». Avem nevoie de timp să ne privim unii pe alții pentru a ne aminti cine suntem. Să observăm care sunt lucrurile care ne fac să radem, să plângem pentru a ne simți mai bine și întregi.

Suntem mereu conectați și suntem asaltați mereu de imagini peste tot. Este o lume a imaginilor. O lume a fluxului de imagini. Este un lucru genial. Să vedem și să revedem primul zâmbet al copilașului, primii sai pasi, primul sau dințisor, să le împărtășim cu cei dragi… dar pentru că aceste imagini sau momente să nu dispară, avem nevoie de cele mai frumoase ședințe foto în familie pentru a le fixa pentru totdeauna în memorie.

sedinte foto familie

Amintiri

Deci pentru că viață este foarte frumoasa și pentru că este important să păstram cele mai frumoase amintiri, atât de prețioase, avem nevoie de ședințele foto familie. Și pentru că viață nu își vă încetini ritmul și pentru că trăim cele mai prețioase momente fară să avem timp de a le savura, ședințele foto familie sunt cel mai important lucru. Pozele de familie sunt patrimoniul nostru familai, cele care reflecta ceea ce am fost și sunt amintirile a ceea ce am făcut.

Ședințele foto familie înseamnă dorință de a captura și de a crea emoțiile prin intermediul celor mai frumoase fotografii, de a celebra momentele de împărtășire și de bucurii simple. Sunt cele care vor sublima cele mai frumoase și mai importante momente ale vieții, oferind cele mai autentice poze, reflectând cel mai bine emoțiile.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de familie https://mariusniculae.com/portofoliu/sedinte-foto-familie/ sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love