sedinte foto nou nascuti
9 noiembrie 2020 Fotografie de familie

Ședințe foto împreună cu mămici și copii

Ședințe foto împreună cu mămici și copii, pline de emoție și de entuziasm, acestea sunt foarte des întâlnite. Sesiunile foto se realizează în mai multe cadre, cu diferite costumații, în diferite ipostaze, atât pentru mama cât și pentru copil. Emoția în a avea un copil este unica și din aceasta cauza ea trebuie memorata. Un copil iți întregește familia. O sesiune foto cu întreagă ta familie este de neuitat și ea trebuie păstrată în amintirea fiecăruia dintre noi. Este un moment unic care trebuie memorat și trăit la intensitate maxima.

Ședințele foto pentru mămici și copii sunt foarte căutate iar noi având experiență de peste 15 ani în domeniu vă asiguram că aceasta sesiune foto vă fi una deosebit de inedita.

Sesiunea foto costa in jur de 600 de lei, prețul împreună cu un album fotocarte – dimensiuni 20×20 cm costa 850 de lei unde veți avea 20 de pagini pentru a pune fotografiile dorite. În aceasta sesiune foto copilașul dumneavoastră vă fi personajul principal și veți avea parte de o sesiune foto în diferite ipostaze deosebite. Fericirea din ochii dumneavoastră ne bucura la fiecare pas și noi vă ajutam să mențineți viu acel moment unic de care ați avut parte.

sedinte foto craciun

Frumoasele momente trăite într-o ședință foto

Ședințele foto sunt pline de stări pozitive, pline de emoție. Ele vin la pachet cu o serie de trăiri din acel moment, cu o perioada petrecuta diferit împreună cu familia ta. O amintire pe care să o poți revedea ori de cate ori simți nevoia. Acestea sunt amintiri vii pentru copilul dumneavoastră, că el să poată simți o parte din sentimentele, emoțiile, euforiile pe care le-ați avut în acea perioada. Părerile despre ședințele foto pentru familie sunt aduse din Australia și Statele Unite ale Americii iar aceste sesiuni foto au luat foarte repede amploare și în alte tari cum s-a întâmplat și în tara noastră.

sedinta foto maternitate

Amintirile sesiunilor foto dintre mama și copil

Fericirea și emoția fiecărei familii se vă regăsi mereu în copii. În fotografiile de familie se pot transmite foarte natural sentimentele și stările acestora. Sesiunile foto vor afișă intotodeauna evoluția și dezvoltarea fiecărui copil, daca aceste sesiuni foto se vor face periodic. Pentru a avea un album complet, unde vă veți reîntâlni de fiecare data cu dumneavoastră doar cu câțiva ani mai tânăr sau chiar în floarea vârstei și unde veți avea parte de un moment emoționant, unic, este nevoie de mai multe sesiuni foto la un interval de timp.

Sesiunile foto vor fi adevărate comori pentru cei care le vor deține. Imaginile de maternitate, cele cu nou-născuți, cele în familie sunt pline de viață și de culoare, fiecare fotografie este diferita în felul ei.

Ședințele foto sunt o încântare, sunt pline de culori vii. Încântarea se vede pe chipul tuturor, realizarea fotografiilor și în alte cadre sunt deosebite doarece au un efect diferit și captivant. Cu aceste fotografii aducem un plus de fericire în viață fiecăruia. Că să putem avea cât mai multe amintirile trebuie să avem și opțiunea unei ședințe foto.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de maternitate sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love