sedinte foto nou nascuti
2 decembrie 2020 Sedinte foto nou nascuti

Ședințe foto newborn pline de emoții

Ședințele foto newborn sunt despre fericirea părinților datorită venirii pe lume a nou-născutului, sesiunile foto sunt foarte îndrăgite de părinți dar și de noi pentru că bebelușii sunt foarte drăgălași, iar fotografiile sunt artistice. Primele zile ale nou-născutului sunt pline de sensibilitate, aceste momente sunt unice, cum este și farmecul maternitații, drăgălășenia și delicatetea nou-nascutului, emoțiile partenerilor.

Această perioadă dispare foarte repede deoarece bebelușul crește într-un ritm alert, și că dumneavoastră să aveți parte amintiri frumoase veți avea nevoie de o sesiune foto, pentru a rămâne cu acel momentul deosebit împreună cu bebelușul dumneavoastră. Veți avea parte de un album pe care îl vei privi cu inima plină de dragoste și peste zeci de ani. Ședințele foto newborn sunt special create pentru bebeluși, ei având prima lor ședința foto și totodată prima ședința plină de emoții pentru părinți. Părinții sunt foarte euforici pentru realizarea acestor fotografii cu copilul lor, iar noi vom fi bucuroși să lucrăm și să luăm parte la fericirea dumneavoastră.

sedinte foto nou nascuti

Fotografii nou-născuți

Ședințele foto sunt perfecte pentru bebeluși, aceștia cresc foarte repede și că să memorăm toată perioada este necesară o ședința foto, pentru a capta acest moment unic. Frumusețea bebelușului este nemărginită când este îmbrăcât cu hăinuțele noastre, așezat într-un cadru superb, cu diverse căciulițe, care mai de care mai frumoase. Emoțiile cuplului sunt de nedescris, aceștia au trăiri intense în realizarea acestui album foto. Copii sunt un dar divin de la Dumnezeu iar noi oamenii trebuie să îl prețuim și să le dăruim copiilor toată atenția noastră. Fericirea și emoția fiecărei familii se regăsește în copii, în nou-născuți.

Nou-născutul trebuie să se simtă în siguranță în decorul special amenajat pentru sesiune foto. Fiecare ședința foto este unică și este personalizată pentru fiecare bebeluș, așa cum fiecare este diferit așa sunt și ședințele noastre. Ședințele foto newborn sunt amintirile fiecărui părinte care decide să se folosească de aceste ședințe foto pentru a păstra amintirile din acea periaoda în fotografii.

sedinte foto nou nascuti

Realizarea fotografiilor noastre

Recomandarea noastră pentru perioada în care ar trebui că fotografiile să se realizeze, ar fi în primele 12 zile de la nașterea bebelușului deoarece unele poziții, gesturi sau expresii nu mai pot fi reproduse când bebelușul se apropie de prima luna a vieții. În studioul nostru gășiți o gama largă de fundaluri dar și o recuzita impresionantă, și anume : bentițe, căciulițe, pălării, blănițe, coșuri, valize și multe altele de care va veți îndrăgosti. În studioul nostru aveți parte de 3 infasari și 3 hăinuțe, 6-7 fundaluri în diverse coșulețe, pătuțuri și pe burtică.

Ședința foto poate dura între 2 și 3 ore. Siguranța bebelușului este cea mai importantă pentru noi și vom avea grijă că toată sesiunea foto să se realizeze într-un mediu curat. Atmosfera va fi una plăcută și confortabilă. Că bebelușul să poată stă în pozițiile recomandate de noi ar trebui că acesta să fie cât mai liniștit, poate chiar să și doarmă. În cadrul ședinței foto newborn, vom încerca să trecem prin toate aceste cadre, să schimbăm pe cât posibil costumasele bebelușului și culoarea materialelor.

Aceste ședințe pentru nou-născuți durează mai mult pentru că bebelușul nu stă mereu în poziția dorită de fotograf și din această cauză, vă propunem să va rezervați câteva ore alături de noi, pentru a putea realiza imagini inedite cu bebelușul dumneavoastră. Cadrele realizate vor fi minunate și veți avea parte de o serie de fotografii inedite cu bebelușul. Aceste momente și amintiri vor rămâne vii întotdeauna în viața dumneavoastră.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de newborn sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love