sedinte foto
14 iunie 2019 Sesiune foto bebelusi

Ședințele foto cu bebeluși, o poveste cu îngeri, completată de recuzita potrivită

”Bună ziua, pentru o ședință foto bebe cum putem face o programare?” – Aud foarte des aceste cuvinte pentru că ce părinte nu-și dorește să păstreze vii în amintire cât mai multe imagini cu puiul de om ce le-a schimbat viața? Drăgălășenie, bucurie, gângureli, tălpițe mici, mânuțe dulci, ochișori curioși, nopți nedormite, emoții nenumărate și sentimente neștiute – sunt multe lucruri care compun universul unui bebeluș și multă dorință de a păstra fiecare clipă pentru cât mai mult timp.

Așa că ședința foto pentru bebeluși este pe lista oricărui părinte care se pregătește de momentul magic al venirii pe lume al minunii.

De ce trebuie să ne gândim la această ședință foto încă de când este bebe în burtică? Pentru că oricine a trecut deja printr-un astfel de eveniment cum este nașterea știe că imediat după aceea o avalanșă de emoții ne invadează, iar programul părinților este destul de haotic, cel puțin pentru o perioadă. Așa că cel mai bine este să avem făcută o programare aproximativă pentru ședința foto cu bebelușul, care este important de realizat în primele săptămâni de viață ale copilului.

fotograf bebelusi

Asta pentru că la început bebelușii dorm destul de mult, ceea ce ne permite să folosim recuzită diversă fără a-l deranja pe cel mic, putem să-i așezăm în diferite poziții și decoruri, fără ca ei să protesteze. În plus, în primele zile de viață, copilașii pot fi ușor schimbați în diverse ținute, fără să fie deranjați de asta, așa cum se întâmplă pe măsură ce cresc și încep să se miște tot  mai energic.

sedinte foto bebelusi

Ședința foto pentru bebeluși

Pentru mine, ca fotograf, cele mai frumoase amintiri sunt cele din timpul ședințelor foto cu bebeluși. Sunt pur și simplu fascinat de fiecare grimasă, de fiecare încercare de zâmbet, de fiecare părticică din această minune care luminează încăperea. Așa că pentru astfel de ședințe foto avem pregătite și cele mai frumoase elemente de recuzită și decor.

Întregim povestea cu tot ce poate fi mai frumos și mai gingaș: hăinuțe și accesorii, de la bentițe pentru fetițe, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănițe, coșuri, până la valize și jucării, toate spălate și sterilizate după fiecare ședință foto! Decoruri idilice de vacanță, marine sau cu flori și multe altele fac ca fiecare ședință foto de bebeluși să fie desprinsă dintr-un basm.

Detaliile fac diferența, am înțeles asta după ani de muncă, după nenumărate ședințe foto, după nenumărate schimbări de recuzită și decoruri. Și mai este ceva ce contează enorm la ședințele foto cu bebeluși: să-ți placă 100% să fii în preajma celor mici. Copiii nu pot fi păcăliți, ei simt răceala, simt când nu ești prezent, când vrei să termini sesiunea foto mai repede, simt când omul din fața lor nu-l privește cu autentică și reală căldură.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love