sedinte foto aniversare
7 octombrie 2020 Sedinte foto pentru copii

Ședințele foto de aniversare, cel mai frumos mod de a celebra viața

Timpul zboară cu viteză și cel mai bine ne dăm seama de acest lucru atunci când ne uităm la proprii copii. Cei mici devin clepsidra noastră, ceasul acela care ticăie și ne reamintește că e bine să trăim în prezent și să ne bucurăm de acum pentru că este tot ce avem. Alunecăm atât de ușor în plasa aceasta a responsabilităților fără număr, a listelor, a lucrurilor pe care trebuie să le rezolvăm, în capcana lui ”a face mai mult”, ”a câștiga și mai bine”, încât vine o zi în care ajungi seara acasă obosit și realizezi că al tău copil nu mai este un copil și că tu nici măcar nu ai apucat să te bucuri de copilăria lui și să creezi amintiri cât mai multe și mai frumoase alături de el. Sună poate dur, dar este o realitate de care ne lovim foarte mulți dintre noi, părinții.

De la un nou-născut cât o pâinică la copilul care începe să meargă, iar apoi la cel pe care îl îmbrățișezi în curtea școlii sau pe care îl însoțești la examene sunt pași atât de rapizi, ca și cum ai clipi de câteva ori și gata.

Și cum nu putem opri timpul în loc, opțiunea cea mai bună este aceea de a ne crea cât mai multe amintiri. Ședințele foto de aniversare sunt poate cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face pentru atunci când copiii noștri vor fi mari, iar amintirea chipurilor lor din copilărie destul de ștearsă. Sunt momente în care închid ochii și foarte greu reușesc să-mi mai amintesc figura fiului meu de la 1 an sau de la 2 sau de la 7. Timpul așterne cumva o pâclă peste amintirile noastre. Dar ce simplu ar fi să iei în mână albumul cu amintiri și să parcurgi o călătorie în timp, aș spune magică.

fotografia de aniversare

Ședințe foto de aniversare

Și tocmai astfel mi-a venit ideea ședințelor foto de aniversare. Pot fi ca o tradiție: în fiecare an, puteți programa o astfel de ședință foto. Sunt persoane care au realizat colaje cu fotografii din fiecare an și este atât de emoționant să vezi evoluția propriului copil, să poți urmări transformarea lui. Pentru că viața este un miracol, iar noi suntem într-o continuă transformare, din toate punctele de vedere.

În plus, nu știu copil care să nu se simtă special pentru că se află pentru câteva minute sau ore în lumina reflectoarelor, iar familia se strânge în jurul lui pentru a-i celebra creșterea. Sunt momente unice, pe care nu le vei uita, iar experiența în sine este un dar deosebit.

De multe ori, copiii se implică în a crea povestea propriei ședințe foto, mai ales dacă sunt mai măricei, iar atunci când sunt mai mici, îi înconjurăm de elementele dragi lor, jucăria preferată, hăinuțele preferate, orice altceva îl reprezintă și merită să rămână neșters din amintiri.

foto aniversare

Putem crea povești cu tematici diferite pentru fiecare ședință foto în parte, în funcție de etapa în care se află copilul. Putem păstra un element comun de la o aniversare la alta, astfel încât să existe continuitate. Avem libertate deplină în creație și suntem deschiși la ideile celor mari și mici.

Iar apoi, pozele obținute pot fi un cadou de suflet pentru întreaga familie. Putem chiar crea un loc special în casă unde să le afișăm. Ședințele foto de aniversare sunt însoțite de o emoție aparte. De altfel, ori de câte ori apelezi la un fotograf profesionist pentru un moment din viața ta, dar și mai multă valoare acelui moment. Telefoanele inteligente ne permit să facem sute de poze, zi de zi, săptămână de săptămâna, dar valoarea unor poze realizate de un fotograf profesionist, într-un cadru ales cu grijă, este inestimabilă.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de aniversare sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love