sedinte foto paste
1 aprilie 2021 Photography

Ședințele foto de Paște, o bucurie care devine tradiție

Sunt deja mulți ani de când am început să organizez ședințe foto tematice, iar cele de Paște sunt unele dintre cele mai frumoase. Sărbătoarea Paștelui este sărbătoarea reînnoirii, a bucuriei reînvierii, a familiei, a recunoștinței, o sărbătoare de purificare, sărbătoarea naturii. Așa că fiecare amintire legată de acele zile este prețioasă.

În preajma Paștelui, studio-ul meu se transformă într-un loc magic, al iepurașului jucăuș și dornic să aducă surprize și cadouri. Ședințele foto cu tematica sărbătorii Paștelui sunt preferatele copiilor.

fotografia de pasti

Dorința mea este să intrăm cu bucurie în atmosfera acestui moment special, să creăm amintiri frumoase și să aducem o semnificație în plus acestei sărbători. Poate fi o ocazie bună de a strânge familia, de a depăna amintiri și de a crea altele noi. Poate fi o ocazie bună de a face fotografii profesioniste copiilor, surprinzând anii lor cei mai inocenți și plini de bucurie. Poate fi momentul unor fotografii de cuplu sau fotografii care să aibă în prim plan o viitoare mămică. În orice moment al vieții v-ați afla, ședințele foto de Paște sunt clar un minunat pretext de bucurie, relaxare sau o idee ideală de cadou.

Ouă roșii, iepurași, cadouri, flori, verdele crud de primăvară – toate fac parte din decorul și recuzita noastră. Și ca de fiecare dată, vă invităm și vă încurajăm cu drag să aduceți o tușă personală și acestor ședințe foto, să le faceți să fie cât mai apropiate sufletului vostru. Asta deoarece, pentru fiecare dintre noi, sărbătoarea Paștelui are o semnificație deosebită, fiecare poate are o poveste legată de acest moment, o poveste ce o putem integra în cea a ședinței foto.

Așa că vă invit să îmi spuneți ce înseamnă Paștele pentru voi, cum vi-l imaginați în imagini, care sunt oameni pe care vreți să-i aveți în albumul cu amintiri, iar eu vă promit o experiență de neuitat!

Vezi portofoliul ședințe foto de Paște sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love