sedintele foto la bebe in primul an
9 noiembrie 2017 Sedinte foto pentru copii

Importanta sedintelor foto la bebe in primul an

sedintele foto la bebe in primul an

Un copil este o minune. Pentru parintii nostri, si noi, adultii, tot copii ramanem. Fiecare etapa a vietii are farmecul sau, insa cea mai frumoasa si mai plina de emotie pentru parinti ramane perioada copilariei si in special primul an din viata rodului iubirii lor. Primul an pentru bebe este cel in care au loc cele mai multe si spectaculoase transformari, in special din punct de vedere fiziologic. Daca in prima zi de viata cel mic este doar 3 kilograme si ceva de iubire, fiecare zi aduce o definire a trasaturilor, o dezvoltare a caracterului si o manifestare mai profunda a trairilor proprii.

Sedinte foto copii se pot organiza oricand in primul an. Fotografii profesionisti recomanda chiar repetarea acestora de mai multe ori in primul an, pentru ca cel mic se schimba foarte repede si fiecare etapa are farmecul propriu.

sedinta foto bebelusi

Prima sedinta foto cu bebe poate fi realizata in primele 5-10 zile de la nastere, dupa ce copilul ajunge acasa si se acomodeaza putin cu mediul. Acum el este foarte mic si cuminte, dormind in cea mai mare parte a zilei. Manevrarea lui este asadar foarte usoara, bebe putand fi asezat in orice pozitii sau imbracat in orice costumatii, cu atat mai mult cu cat el va dormi in tot acest timp si nu va fi deranjat de toate aceste detalii organizatorice.

O a doua sedinta poate fi realizata la varsta de aproximativ 3 luni a copilului. Acum el este mare deja, mult mai prezent, poate privi si chiar zambi. Toate aceste mici schimbari fac o diferenta majora in cadrul unei sedintefoto pentru copii.

foto nou nascuti

La 6-8 luni copilul are trasaturile chipului mult mai bine definite, fiind de multe ori mult diferit de cel de la 3 luni. De aceea o sedinta foto profesionala in aceasta perioada este ca o noua fila in povestea vietii lui.

De altfel, toate sedintele  foto cu bebe din primul sau an reprezinta momente de viatacu care nu ne vom mai intalni vreodata, franturi din evolutia unui copil ce creste sub ochii nostri. Nu este usor sa realizezi fotografii cu impact emotional si tocmai de aceea exista fotografi care s-au specializat in acest tip de fotografie newborn. Un fotograf profesionist dispune de recuzita necesara, dar si de tehnicile perfecte pentru a obtine lumina si unghiul ideal pentru fotografii bebe memorabile.

Albumul foto realizat in aceasta perioada va fi o bucurie atat pentru parinti peste ani, dar si pentru copilul ajuns om mare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love