Foto maternitate

Ședințele foto maternitate sunt cea mai bună alegere!

Unele femei abia așteaptă să facă o ședința foto maternitate, în timp ce unele sunt mai reticențe atunci când vine vorba despre a imortaliza sarcina. Pentru unele este mai greu să se obișnuiască cu aceste noi forme și să accepte rotunjimile.

Dar, scopul unei ședințe foto maternitate nu este să pună în valoare ceea ce nu îți place, ci să îți ofere cea mai frumoasă amintire, oferind cele mai frumoase imagini cu debutul poveștii voastre de familie.

De ce ședințele foto maternitate sunt cea mai bună alegere?

Pozele obținute de la o astfel de ședința sunt imagini ce spun cea mai frumoasă poveste, povestea voastră, debutul vieții copilului, începutul unei noi etape și patrimoniul vostru în imagini.

Pentru copil… îi vei construi amintirile de mâine, îi vei arată cât de iubit și de așteptat era și cât de mult îl iubeați deja. Se va uită cu cea mai mare plăcere, mai târziu, când va fi mare, la pozele cu el în burtă mămicii.

Pentru amintiri… este foarte important să îți amintești cele mai frumoase și mai emoționante lucruri și cele mai bune momente care ne construiesc viață. Trăim cu viteză luminii și este extrem de important să facem pauze, doar pentru a ne aminti. Pozele sunt cele care te vor ajută și îți vor aminti cu un mai mare impact de perioada sarcinii tale.

Pentru cuplu… poate că nu mai ai poze frumoase cu partenerul de la nuntă… nu vorbim despre selfies, ci despre poze adevărate, profesioniste. Ședințele foto maternitate sunt ocazia ideală de a trăi cele mai frumoase momente în doi. Trebuie neapărat deci să imortalizați iubirea pe când erați doar voi doi. În curând totul se va schimbă, veți fi trei. Aveți deci nevoie de acest moment doar voi doi pentru a crea cele mai frumoase amintiri.

Pentru tine… da, pentru ține, frumoasă viitoare mama! Chiar dacă ești puțin complexată din cauza kilogramelor în plus sau nu te simți în largul tău, un fotograf profesionist va ști cum să te sublimeze și să te pună cel mai bine în valoare. Va ști cum să te ghideze și nu se va focaliza doar asupra complexelor tale, ci asupra emoțiilor și complicității cu viitorul tată și cu burtică.

Ședințele foto maternitate înseamnă amintiri minunate din această perioada a vieții atât de efemeră, atât de specială, este vorba despre corpul tău care se schimbă și care devine și mai puternic, atât el cât și conexiunea ta cu bebe.

Marius Niculae Photography

Urmărește-ne și pe Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

 

Lasă un răspuns