sedinte foto maternitate
7 noiembrie 2020 Sedinte foto maternitate

Ședințele foto pentru femeile însărcinate

Ședințele foto de gravidă sunt foarte căutate, viitoarele mămici vor să aibă cât mai multe amintiri cu burtica care va fi în toată splendoarea ei. Noi vom avea ocazia să surprindem momente inedite și pline de emoții puternice. Când ești gravidă, sarcina nu este intodeauna ușoară dar pentru faptul că viitoarele mămici își țin în pântece pruncul, aceasta este cea mai minunată și deosebită perioadă din viața fiecărei femei. Pentru a avea amintirea vie, acestea apelează la diverse sesiuni foto. Ședințele foto de gravidă se fac cu ajutorul unui decor aparte, unde graviduta noastră se poate simți în largul ei pentru că sesiunea foto să fie un succes.

Ședințele foto de gravidă

– Prețul unei ședințe foto este de 600 lei, mai multe detalii găsiți pe pagina investiție ședințe foto.
– Sesiunea foto se realizează de regula în săptămânile 28-30 de sarcina pentru că atunci burtica viitoarei mămici este suficient de mare.
– Noi vă vom asigura 5 ținute diferite, ședință foto vă dura în jur de 60-90 de minute.
– Fotografiile vor fi editate și se vor livra în 2-3 săptămâni după sesiunea foto în format digital, protejate de o parolă și într-o galerie privată.
– Tot la noi găsiți și anumite albume foto care vă vor ajuta în păstrarea pozelor datorita calității din care acestea sunt confecționate, pozele dumneavoastră vor rămâne intacte.

Ședințele foto pentru femeile însărcinate

Sesiuni foto pentru viitoarelor mămici

Maternitatea este cea mai deosebită perioadă din viața unei femei, este perioada în care viitoarea mămică are nevoie de foarte multă atenție. Sesiunea foto este una specială și cu o multitudine de emoții. Aceasta sesiune este pentru fiecare femeie însărcinată care dorește să își amintească de un moment atât de magic și de sensibil. Este un moment unic și care cu siguranță trebuie memorat.

Ședința foto pentru viitoarele mămici nu ar trebui să lipsească din albumul familiei voastre. Acest album foto se poate face atât cu viitoarea mămică cât și împreună cu tatăl copilului, unde vom putea să surprindem și povestea de iubire dintre cei doi părinți. Dragostea și bucuria transmisă fotografului este de nedescris.

Amintiri de neuitat

Această ședință foto va aduce în viețile dumneavoastră un plus de fericire și bucurie, veți avea parte de amintiri frumoase dar și imagini de neuitat. Pentru fiecare cuplu aceasta perioada este foarte importanta și foarte sensibilă. Sesiunea foto vă surprinde legătură care se formează intre mama și copil, vă surprinde frumusețea debordantă a viitoarei mămici. Copilul este rodul iubirii dintre doi oameni, este o frumoasa amintire care vă rămâne întotdeauna intacta și plina de emoție în viață fiecărui cuplu. Amândoi ajung să trăiască o multitudine de emoții și trăiri interioare în timpul ședinței foto. Cu ajutorul acestui album foto acea perioada speciala vă rămâne vie în viață acelor tineri viitori părinți. Ședințele foto vă aduce un plus de valoare în viața fiecărei persoane, acestea ajută la păstrarea amintirilor, la întregirea lor. Fiecare fotografie are povestea și trăirea ei.

Vezi portofoliul ședințe foto de maternitate sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love