Aniversare

Și pentru că practic este nevoie de foarte multă spontaneitate pentru a te bucura de un astfel de moment, pozele rezultate din acest gen de ședințe foto de aniversare sunt absolut minunate. Pline de candoare și de veselie, pentru că pot surprinde copilul făcând ceva distractiv, care îl bucură, ceva ce poate nu are voie să facă în mod normal, ceva ce poate nici nu a încercat vreodată. Pentru unii copilași este poate prima oară când simt gustul de frișcă sau de pandișpan. Iar ochișorii lor mirați și curioși sunt de neprețuit.

Acest gen de ședință foto este o ocazie de relaxare pentru întreaga familie. Să recunoaștem, primul an din viața unui copil este extrem de solicitant. Practic ești nevoit să înveți pe repede – înainte pașii unui dans nou, să te adaptezi la situații cu totul noi, să te obișnuiești că nicio zi nu va mai semăna cu cealaltă, că tot timpul poți avea parte de schimbări sau de surprize. Așa că ședințele foto smash the cake sunt un moment în care toată lumea își trage sufletul, se distrează, se bucură, fără nicio grijă, fară teama de a murdări ceva sau a strica ceva. Practic, cât durează ședința foto, uităm de reguli și constrângeri, suntem liberi să fim din nou copii alături de copiii noștri și să ne bucurăm de un moment atât de fascinant pentru ei.

Așadar, pregătiți cel mai delicious tort, îmbrăcați hainele de sărbătoare (fie, nu chiar pe cele de sărbătoare, dacă vreți să le mai purtați din nou după această ședință foto), puneți-vă cele mai frumoase zâmbete, relaxați-vă, fiți deschiși și pregătiți pentru momente de râsete necontrolate. Este un răsfăț pe care nu trebuie să-l ratați, o experiență de care vă veți aminti cu drag o viață întreagă!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0