Botez

Știm cu toții că oricare părinte este topit după copilul lui și e normal să fie așa, însă în ziua în care cel mic este creștinat se întâmplă ceva cu totul special. Momentele tandre se amplifică și au o naturalețe și o frumusețe aparte. Totul se transformă parcă într-o lume de basm, iar în această lume de basm este o adevărată placere să fii fotograf de botez.

Rochițele, cămășuțele și accesoriile care mai de care mai viu colorate, papioanele și pălăriuțele care musai trebuie să se asorteze cu hăinuțele sau cu bijuteriile unice făcute special de nași pentru cei mici, la care se mai adaugă și acea stare euforica a părinților, fac dintr-un botez un moment mirific.

Tocmai de aceea, ca fotograf botez, te poți lăuda atunci când iei parte la un astfel de eveniment. Pentru că … și aici vorbesc în numele meu, mă pot juca în nenumărate feluri cu aparatul de fotografiat, pot surprinde imagini unice, momente frumoase, de neuitat, atât pentru micuțul creștinat căruia, cu siguranță, îi vă plăcea, după ani și ani, să privească acele amintiri, cât și pentru părinții sai care, cel mai probabil vor varsa o lacrima nostalgică atunci când le vor privi.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0