Copii

Pentru mine, ca fotograf de familie, cele mai frumoase amintiri sunt cele din timpul unei sedinte foto copii. Sunt pur și simplu fascinat de fiecare grimasă, de fiecare încercare de zâmbet, de fiecare părticică din această minune care luminează încăperea. Așa că pentru astfel de sedinte foto copii avem pregătite și cele mai frumoase elemente de recuzită și decor.

Întregim povestea cu tot ce poate fi mai frumos și mai gingaș: hăinuțe și accesorii, de la bentițe pentru fetițe, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănițe, coșuri, până la valize și jucării, toate spălate și sterilizate după fiecare ședință foto! Decoruri idilice de vacanță, marine sau cu flori și multe altele fac ca fiecare ședință foto de bebeluși să fie desprinsă dintr-un basm.

Detaliile fac diferența, am înțeles asta după ani de muncă, după nenumărate ședințe foto, după nenumărate schimbări de recuzită și decoruri. Și mai este ceva ce contează enorm la ședințele foto pentru copii: să-ți placă 100% să fii în preajma celor mici. Copiii nu pot fi păcăliți, ei simt răceala, simt când nu ești prezent, când vrei să termini sesiunea foto mai repede, simt când omul din fața lor nu-l privește cu autentică și reală căldură.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0