Nou Născut

Nu este secret că nou-născuții, copiii și familia sunt subiectele mele preferate pentru fotografie. De fiecare dată, la orice ședință foto de copii, aceștia au fost o inspirație pură pentru mine.

Din timpul sarcinii și până la prima zi de școală sau chiar mai departe, am fost alături de clienții mei și le-am surprins toată paleta de trăiri: nerăbdare, extaz, ușurare, emoție, curiozitate, împlinire. În principal lucrez cu lumina naturală, pentru că lumina este legătură dintre mama și copil în toate stagiile importante ale vieții: maternitate, naștere, copilărie.

Din clipa în care intră în viața noastră, o schimbă complet, de parcă totul se învârte doar în jurul lor. Timpul trece iar ei cresc atât de repede, fără fotografii, multe din momentele frumoase sunt date rapid uitării. Fiecare nou născut este o adevărată minune, iar pentru părinți o adevărată binecuvântare. În primele săptămâni de viață un nou născut transmite multa delicatețe, gingășie, vulnerabilitate și foarte multă inocență. Toate acestea fac din primele săptămâni de viață o perioada cu adevărat specială pentru părinți.

Pentru a surprinde toți pașii din uimitorul process al creșterii puteți începe fotografierea nou născutului încă din primele zile și să continuați cu mai multe sedinte foto nou nascuti în primul an, apoi cu cel puțin una anuală. Recomandăm o ședință foto de aniversare anuală, astfel părinții celui mic vor avea o imagine clară a transformării puiului lor de care își vor aminti cu drag peste ani când puiul lor va crește.

Sedinta foto nou nascut se va desfășura la noi în studio unde dispunem de o recuzită impresionantă. În afară de ședințele foto obișnuite puteți opta și pentru ședințe foto tematice, de Crăciun sau de Paște. Vă așteptăm cu drag!

»
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0