Sesiune foto aniversare

sedinte foto aniversare
Ședințe foto aniversare
sedinte foto aniversare

Sesiune foto aniversare

Sesiune foto aniversare pentru bebe care aniversează 1 an

A trecut deja un an de când sunteți părinți, iar aniversarea celui mic se apropie. Este momentul să programați o ședință foto aniversară. Fie că vreți cu tort, sau fără, noi vă așteptăm să surprindem zâmbetele celui mic.
Mai jos avem o serie de posibile întrebări:


1. Când este recomandat să facem ședința foto?
Dacă doriți să primiți fotografiile până la ziua de naștere a bebelușului, vă rugăm să programați ședința cu o lună înainte (20 de zile lucrătoare).


2. Care este costul ședinței foto aniversare?
Variză între 500 și 1100 lei în funcție de pachetul ales. De asemenea în weekend se percepe o taxă de 100 lei. Pentru oricare din pachete este necesară achitarea unui avans de 200 lei înainte de ședința foto, iar diferența plății se va face la finalul ședinței (se acceptă atât numerar cât și card).


3. Care este locația la care se va face ședința foto?
Adresa este Strada General Doctor Emanoil Mihail Severin nr. 2-4, aproape de Grădina Botanică, în zona Cotroceni, etaj 3, interfon“studio foto“. Luați liftul până la etajul 3, apoi urcați un etaj până la mansardă.


4. Cum trebuie să ne pregătim pentru ședință?
Bebelușul: să fie odihnit, de preferat să nu mergeți cu el la doctor cu câteva zile înainte de ședință (unii copii asociază ședința foto cu vizita la doctor). Dacă aveți tort este necesar să aduceți o ținută în care să se murdărească.
Părinții: ținute cât mai simple, din aceeași paletă de culori. Recomandăm alb, bej, gri, negru. Fotografiile de familie se vor face pe fundal neutru. Recomandăm să fie toată lumea în tălpile goale.


5. Asigurați ținute pentru bebe? Ce decoruri vom folosi?
Vestimentația sărbătoritului o vom alege împreună înainte de a începe să fotografiem. Decorurile sunt alese în funcție de acestea. Vă rugăm să vă uitați în portofoliul nostru, pentru a vă face o idee despre ce ați dori. Avem în studio 3 decoruri fixe, care se schimbă săptămânal. Tinutele băieților sunt asigurate de noi pana la vârsta de 2 ani, iar pentru fete asiguram si rochițe pana la vârsta de 8 ani .


6. Cât timp durează ședința foto?
Timpul alocat ședinței foto variază între 50 și 120 de minute în funcție de pachetul ales. Totuși, trebuie să luăm în considerare că răbdarea și energia celor mici în fața camerei este limitată (undeva la 30-45 de minute.

7. Cine va fi fotograful pentru ședința noastră?
Pentru ședințele foto aniversare, cele mai mari șanse sunt să le întâlniți pe colegele Monica, Mădălina sau Ana.


8. Vrem să aducem și tort, cum să fie acesta?
Recomandarea este ca tortul să cântărească în jur de 1 kg, iar culorile sa fie cât mai pastelate, exclus turcoaz și ciclam. Noi colaboram cu cei de la Rapsodia pentru torturi:
https://www.facebook.com/Rapsodiashop/


9. Am întârziat, ce fac?
Sesiunea are o durată fixă, în funcție de aceasta se fac celelalte programări. De aceea vă rugăm să aveți în vedere că prelungirea ei se va face doar în limita timpului disponibil al fotografului și cu costurile suplimentare direct proporționale cu timpul prelungit, o jumătate de ora 150 lei, o oră 200 lei.


10. Un membru al familiei este răcit, mai venim la ședința foto?
Nu. Dacă oricare din membrii familiei are probleme de sănătate ce sunt potențial contagioase (răceală, gripă, enterocolite, tuse, etc) sesiunea se va reprograma obligatoriu, în funcție de disponibilitate. Sau persoana bolnavă nu va participa la sesiunea foto. În eventualitatea în care ați ajuns la studio, iar unul dintre membrii este bolnav, sesiunea foto se va anula, pentru a nu pune în pericol bebelușii care ajung la studio.


11. Câte fotografii vom primi?
Între 20 și 60 de fotografii, în funcție de pachetul ales, pe care le puteți accesa dintr-o galerie online, cu parolă. Prelucrarea fotografiilor se realizează în 20 de zile lucrătoare. Aveți posibilitatea să alegeți dumneavoastră fotografiile.


12. Putem să îi aducem și pe bunici, mătuși, prieteni?
Pentru fiecare persoană din familia extinsă se va achita suplimentar 50 lei, taxă ce acoperă costurile de editare.
În cazul în care nu ați găsit răspuns mai sus la întrebarea dumneavoastră, vă rugăm să ne apelați la:
0723132537 Monica
0739874228 Mădălina
0728187628 Marius

AVANS 200 RON OBLIGATORIU. (41 euro)

Taxă de weekend: +100 lei

Anulare: Dacă anunțați cu cel puțin 24 ore înainte la numărul de telefon 0739 874 228 sau pe mail contact@mariusniculae.com că nu veți ajunge la timp, avansul NU se va pierde. Dacă nu veți anunța, în acest caz avansul plătit este nerambursabil.

Încercați să ajungeți la studioul foto cu 10-15 minute înainte de ora stabilită în programare.

Înainte cu 24 ore de ședința foto smash the cake vă vom contacta pentru a stabilii ultimele detalii.

PACHET PREMIUM

1050 RON

PACHET PREMIUM
1050 RON

60 imagini editate profesional, predate intr-o galerie privata on line.

Sedința foto în studio, durează 120 de minute

Portrete cu bebelusul, parintii si fratiorul/surioara mai mare sunt incluse

4 tinute la alegere oferite de noi, cu 4 decoruri

1 fundal uni pentru cadrele cu părinții

Album foto cu 20 pagini, format 20×20 cm

Pret fotografii extra este 20 lei/imagine 

Termenul de livrare este de 20 zile lucratoare

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0