Fotografia de maternitate

Fotografia de maternitate

 sedinte foto de maternitate

Portofoliu Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

Sedinte foto de maternitate

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Vine un moment în viața fiecăruia în care în anturajul său există cel puțin o viitoare mămică. Motiv de bucurie și de…cadou! Ce îi poți oferi cadou unei graviduțe? Sau mai bine zis, care este cel mai potrivit cadou pentru viitoarele mămici?

Foarte mulți aleg să cumpere hăinuțe, jucării, cărți de parenting, obiecte decorative sau dispozitive pe care viitorii părinți le vor folosi după ce bebelușul vine pe lume. Eu am însă o sugestie inedită și care cu siguranță va merge direct la sufletul mămicii: o ședință foto!

Este cadoul ideal pentru orice gravidă pentru că femeile însărcinate sunt cele mai frumoase, radiază de fericire și cu siguranță vor dori să-și amintească de această perioadă din viața lor. Ședințele foto de maternitate au un farmec aparte, de o senzualitate inocentă. Cu burtica la vedere, viitoarele mămici capătă și mai multă încredere în ele însele.

Este cadoul ideal și pentru că în toată nebunia pregătirilor pentru venirea pe lume a bebelușului, femeile au nevoie de un moment de respiro, de răsfăț, un moment în care să fie în centrul atenției, în care să se simtă frumoase, să se simtă minunat în corpul lor. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Ședințe foto de maternitate

Fotografie de maternitate, sedinte foto de maternitate speciale cu idei creative!
 
 

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

YouTube video
 

Fotograf maternitate

Sedinte foto de maternitate cu burtica în natură
În prezent, majoritatea sesiunilor de sedinte foto de maternitate pentru doamnele însărcinate se fac în studiouri. Motivul este simplu, mai departe de ochii lumii, în special daca gravida dorește să pozeze aproape dezbrăcată. Într-adevăr, aceste sedinte foto de maternitate sunt foarte comode. Însă în aer liber, la natura, fotografiile sunt mult mai expresive. Aici, viitoarea mămică își arata frumusețea naturală din plin, demonstrând totodată, că este gata să dea viață unei alte ființe.

Ședința foto cu burtica în studio
Indiferent de faptul, unde veți realiza sesiunea de sedinte foto de maternitate, acasă sau afară, aveți nevoie de un anturaj interesant. Iar dacă doriți ceva special, puteți pune accentul pe mici detalii, cum ar fi povestea de naștere a copilului dvs. Așteptarea copilului trebuie imortalizată în așa fel, încât apariția bebelușului pe lume să vorbească de la sine.

Este foarte plăcut, atunci când fotografiile scot în evidență tandrețea dintre viitorii părinți. Din imagini se vede, că bebelușul va avea parte de dragoste și grija din partea lui mami și tati. Vă invit să vedeți câteva fotografii din portofoliul meu dedicat pentru fotografii de maternitate.

Albumul foto de familie poate începe fotografia de maternitate. Pentru că acela este un nou început, reprezintă o nouă etapă, un nou capitol. Venirea pe lume a unui copil este mai mult decât putem descrie în cuvinte și ne schimbă viețile în moduri nebănuite.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.com
Spread the love