sedinte foto maternitate
3 octombrie 2020 Sedinte foto maternitate

Sfaturi pentru o sedinta foto maternitate reusita

Din ce în ce mai multe viitoare mămici își doresc să aibă cât mai multe amintiri din această perioadă specială din viață, sarcină. Însă, o ședință foto maternitate reușită trebuie să tina cont de anumite reguli specifice. Regăsește mai jos toate informațiile necesare pentru o ședință foto maternitate reușită.

Ideea de ședințe foto maternitate este originară din Australia și Statele Unite ale Americii. De atunci, din ce în ce mai multe tari au adoptat acest concept care se bucură deja de o popularitate imensa în rândul viitoarelor mămici.

Când putem face o ședință foto maternitate?
Ședințele se derulează în general în lunea a șaptea sau a opta de sarcină (sau a șasea luna de sarcină dacă este vorba despre o sarcina gemelara). Obiectivul este acela că mămică să aibă o burtica suficient de rotunda, că sarcina să fie suficient de vizibila. Însă nu este bine nici că sarcina să fie foarte avansata. Asta deoarece viitoarea mămică vă fi mult prea obosită. Ședința foto maternitate trebuie să fie, înainte de toate, o plăcere, nu o corvoada.

sedinte foto maternitate

Cât timp durează o ședință foto maternitate?
Ședințele foto maternitate sunt în general destul de scurte, durează în general în jur de o ora, o ora și jumătate. Totul depinde de cate ținute are viitoarea mămică la dispoziție, cât timp durează să se schimbe.

Unde putem face o ședință foto maternitate?
Totul este permis. Ședință foto poate fi realizata în studio (lumina naturala sau flash) sau în exterior. Ședințele foto în studio prezinta avantajul de a se putea realiza în orice perioada a anului. În plus, sunt pe placul tuturor viitoarelor mămici. Ședințele foto maternitate în exterior au avantajul de a fi realizate într-un mediu natural. Oferă mai mult spatiu.

Cum se pregătește o ședință foto maternitate?
Este important că viitoarea mămică să primească unele informații cu privire la ținutele vestimentare de adoptat (culori mai puternice sau mai calde). Pentru pozele în familie, este interesant să se adopte o ținută care să respecte aceeași tema. Unele mămici vin singure la ședință foto, altele împreună cu partenerul de viață sau cu celălalt copil/copii.

Alege și tu ședințe foto maternitate și vei avea parte de amintiri prețioase.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de familie maternitate sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love