fbpx

Smash the cake

Smash the cake

sedinta foto smash the cake

Sedinte foto Smash the cake

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

”Smash the cake” sau cum să combini fotografia cu distracția și …frișca!

Tradiția ”smash the cake” și-a făcut loc și în România în ultimii ani. Asta, în primul rând, pentru că presupune o distracție tare dulce. Când se întâmplă? La aniversarea de 1 an a copilului. De ce avem nevoie? De un mini-tort care va fi ”ciufulit” serios de cel mic. Și de un fotograf profesionist, capabil să surprindă toate nuanțele acestui moment distractiv.

Dar cum a apărut această tradiție? Se pare că există cel puțin două teorii. Una dintre ele spune că mexicanii sunt cei care au inspirit această tradiție. Mexicanii au o tradiție numită ”Mordida”. Adică, la prima aniversare a copilului, părintele îl impinge cu fața în tort, astfel încât să fie primul care gustă din desertul aniversar. Cei din jur cântă ”Mordida! Mordida! Mordida!”, cuvânt care în spaniolă înseamnă ”mușcă”. Toată lumea se bucură de moment și se fac foarte multe fotografii.

O altă teorie spune că această tradiție este inspirată de fapt de tradiția mirilor de a se mânji cu tortul de nuntă pe față, imediat după ce taie prima felie. În Roma antică, tradiția de a mânji mireasa cu tort pe față avea o semnificație și mai profundă: în felul acesta, femeia își asigura fertilitatea.

Fiind însă atât de distractivă această ”bătaie” cu tort, era și păcat să nu fie transferată și adaptată și pentru copii.

Așa că, de foarte mult timp, organizez și eu ședințe foto dedicate momentului smash the cake. Copilașii sunt abosolut încântați de acest moment, în care au voie să se murdărească, să își folosească mânuțele și fața pentru a gusta din deliciul cu frișcă, să se distreze în felul lor.

Smash the cake

Și pentru că practic este nevoie de foarte multă spontaneitate pentru a te bucura de un astfel de moment, pozele rezultate din acest gen de ședințe foto sunt absolut minunate. Pline de candoare și de veselie, pentru că pot surprinde copilul făcând ceva distractiv, care îl bucură, ceva ce poate nu are voie să facă în mod normal, ceva ce poate nici nu a încercat vreodată. Pentru unii copilași este poate prima oară când simt gustul de frișcă sau de pandișpan. Iar ochișorii lor mirați și curioși sunt de neprețuit.

Acest gen de ședință foto este o ocazie de relaxare pentru întreaga familie. Să recunoaștem, primul an din viața unui copil este extrem de solicitant. Practic ești nevoit să înveți pe repede – înainte pașii unui dans nou, să te adaptezi la situații cu totul noi, să te obișnuiești că nicio zi nu va mai semăna cu cealaltă, că tot timpul poți avea parte de schimbări sau de surprize. Așa că ședințele foto smash the cake sunt un moment în care toată lumea își trage sufletul, se distrează, se bucură, fără nicio grijă, fară teama de a murdări ceva sau a strica ceva. Practic, cât durează ședința foto, uităm de reguli și constrângeri, suntem liberi să fim din nou copii alături de copiii noștri și să ne bucurăm de un moment atât de fascinant pentru ei. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Așadar, pregătiți cel mai delicious tort, îmbrăcați hainele de sărbătoare (fie, nu chiar pe cele de sărbătoare, dacă vreți să le mai purtați din nou după această ședință foto), puneți-vă cele mai frumoase zâmbete, relaxați-vă, fiți deschiși și pregătiți pentru momente de râsete necontrolate. Este un răsfăț pe care nu trebuie să-l ratați, o experiență de care vă veți aminti cu drag o viață întreagă!

Ședințe foto de aniversare

Programează ședința foto
 

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com
Spread the love