fbpx

Tablouri pentru copii

Tablouri pentru copii

brush

Tablou din canvas
Fotografiile se tiparesc pe panza canvas, din fibra 100% naturala, tratata cu un coating special pentru fixarea optima a cernelei. Culorile din tablouri redau artistic imaginea, imbogatind-o cu culori vibrante si placute.

Tablou din canvas

Pret tablou canvas:
30 x 40 cm – 100 lei
50 x 70 cm – 150 lei
70 x 90 cm – 200 lei

Tablou plexiglas

Tablourile pe plexiglas se remarca prin eleganta si rafinamentul ce nu sunt de contestat. Imaginile de inalta rezolutie, redate prin culori vii si naturale, sunt ajutate de transparenta plexiglasului, ce le confera tablourilor noastre claritate de calitate.

Tablou plexiglas

Plexiglasul este o sticla acrilica organica, de 2 ori mai usoara decat sticla naturala si de 10 ori mai rezistenta, decat aceasta, la impact. Transparenta plexiglasului este excelenta iar protectia ultravioleta mai buna decat cea oferita de sticla naturala . Aspectul plexiglasului este confundabil si comparabil cu aspectul sticlei naturale.

brush

MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto.

Spread the love