Tablouri

Tablouri

brush

Tablou din canvas

Fotografiile se tipăresc pe pânză canvas, din fibra 100% naturală, tratată cu un coating special pentru fixarea optimă a cernelei. Culorile din tablouri redau artistic imaginea, îmbogățind-o cu culori vibrante și plăcute.

Pret tablou canvas

30 x 40 cm – 100 lei
50 x 70 cm – 150 lei
70 x 90 cm – 200 lei

Tablou plexiglas

Tablourile pe plexiglas se remarca prin eleganță și rafinamentul ce nu sunt de contestat. Imaginile de înalta rezoluție, redate prin culori vii și naturale, sunt ajutate de transparența plexiglasului, ce le conferă tablourilor noastre claritate de calitate.

Plexiglasul este o sticlă acrilică organică, de 2 ori mai ușoară decât sticla naturală și de 10 ori mai rezistentă, decât aceasta, la impact. Transparența plexiglasului este excelentă iar protecția ultravioletă mai bună decât cea oferită de sticlă naturală . Aspectul plexiglasului este confundabil și comparabil cu aspectul sticlei naturale.

brush

tablouri pentru copii

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
Spread the love