Foto bebelusi

Toate etapele din viață bebelușului tău contează!

Bebelușul tău crește și te uimește în fiecare zi cu schimbările și progresele sale? Toate etapele din viață sau dezvoltarea bebelușului tău pot să fie ocazia ideală pentru o ședință foto pentru bebeluși.

Poate că nu ai avut timp să faci poze la naștere sau în timpul sarcinii, dar vrei să imortalizezi primele etape din viață să și extinderea familiei tale? Îți sugerăm să faci ședința înainte că copilul să împlinească 6 luni.

Îți plac toate expresiile mici ale bebelușului tău, expresiile sale faciale și izbucnirile în ras adorabile? Cele mai potrivite momente pentru ședințele foto bebeluși sunt atunci când bebelușul tău poate să se ridice. Deci ședința se poate face între 6 și 9 luni.

Cele trei stiluri de fotografie pentru bebeluși

Ședința foto pentru bebeluși în studio

Sedinte foto nou nascuti

Ședința foto a unui nou născut sub 6 săptămâni

Această ședința foto pentru bebeluși este cea care îți va permite să realizezi primele portrete ale bebelușului.

Este o ședința mai lungă decât celelalte, care durează între 2 și 3 ore. Ședința se desfășoară în două etape, o prima parte centrată în jurul bebelușului și a două pentru fotografii de familie.

Ședința foto cu un bebeluș de 3-6 luni

Această ședința foto va permite să obții portrete frumoase ale bebelușului cu trăsăturile sale adorabile. Bebelușul tău nu va putea încă să stea în picioare, așa că se vor face poze simple, pe spate și pe burtă dacă bebelușul tău știe deja să-și țină bine capul sus.

Ședința durează aproximativ 30 de minute pentru că la această vârstă bebelușul tău obosește repede și este greu să-i captezi atenția mai mult timp.

Dacă dorești să asociezi fotografiile părinților cu această ședința, atunci poți alege să se încheie ședința foto bebeluși cu portrete ale bebelușului cu mama, ale bebelușului cu tată, ale bebelușului cu cuplul de părinți apoi bătrânii și familia în ansamblu. În brațele tale, bebelușul tău mai poate găsi energia și dorința de a face ultimele fotografii.

Ședințe foto bebeluși

Ședința foto cu un bebeluș de 6-9 luni

Bebelușul a crescut, trăsăturile lui au devenit mai rafinate și acum stă bine în fund și cu capul sus. Acest lucru îți va permite să faci o sesiune foarte artistică oarecum în spiritul sesiunii de nou-născut.

Dar este și momentul râsului, al gesturilor expresive și al fetelor sau grimaselor adorabile.

Dar poți alge Ședința foto pentru bebeluș acasă

Vrei să păstrezi o amintire a bebelușului tău în casă lui și să stai în siguranță și liniștea casei tale? Atunci ședința foto de acasă este pentru ține.

Vei obține cele mai frumoase poze în intimitatea ta, în universul tău cotidian. Fotografiile sunt foarte naturale și scot în evidență legătură, complicitatea dintre voi.

Marius Niculae Photography

Urmărește-ne și pe Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de bebeluși sau fă o programare.

Lasă un răspuns