sedinte foto de craciun
8 octombrie 2019 Sedinte foto pentru copii

Vine Crăciunul! E timpul pentru cele mai frumoase fotografii

Cine nu are pe acasă sau în casa părintească un album cu fotografii alb-negru lângă bradul de Crăciun sau pe genunchii lui Moș Crăciun? Mai reușite, mai puțin reușite, dar care cu siguranță ne aduc zâmbetul pe buze și ne fac să povestim întâmplări haioase sau pline de emoție. Totul a evoluat, dar ședințele foto de Crăciun probabil că vor rămâne în trend pentru totdeauna.

Timpul este tare buclucaș și nici nu știm când de la șlapi și ochelari de soare, plajă cu nisip fin și valuri, trecem la ghete și mănuși, zăpadă și ghețuș. Așa că se cuvine să ne gândim din timp la cea mai frumoasă perioadă din an: CRĂCIUNUL!

Pentru mulți dintre noi, cele mai frumoase amintiri din copilărie se leagă de sărbătoarea Crăciunului. Atmosfera din luna decembrie este una cu totul aparte, spiritul jucăuș de bucurie, de generozitate, de apropiere parcă ne însoțește pe toți peste tot. Iar Crăciun fără fotografii nu există!

fotografia de craciun

Ședințe foto Crăciun

Așa că ce ați zice de o ședință foto Crăciun profi într-un cadru de poveste, care să ne introducă în atmosfera Crăciunului? Fotografiile de Crăciun pot deveni o tradiție de familie. Și sunt cu atât mai prețioase atunci când în familia ta apar copiii. Ce poate fi mai frumos decât să le vezi evoluția de la an la an?

sedinte foto craciun

Copiii sunt poate cei mai îndrăgostiți de Crăciun și de poveștile care se țes în jurul acestei sărbători. Așa că vor fi cu siguranță fericiți să îmbrace hăinuțe de sărbătoare și să intre într-un univers magic. În plus, orice moment petrecut alături de părinți, făcând lucruri minunate împreună, este o bucurie pentru cei mici și încă o cărămidă importantă pusă la dezvoltarea lor emoțională.

Christmas Photo Session

Studioul nostru are haine de sărbătoare, decoruri incredibile și recuzită cu praf de stele. Totul este pregătit, sunt așteptați doar actorii. Facem magie și aducem zâmbete pe buzele tuturor. Iar fotografiile pe care le veți primi sunt cadouri ideale pentru cei dragi. Ce bunică nu își dorește să poată privi zilnic fotografii frumoase cu propii nepoți.

Faceți programarea din timp pentru că zilele până la Crăciun se scurg mai repede decât nisipul dintr-o clepsidră. Și țineți cont că avem nevoie de timp și pentru prelucrarea fotografiilor. La final, vrem ca fiecare dintre cei care ne trec pragul să fie mulțumiți 100% de ceea ce primesc.

Vă așteptăm cu drag, cu multă voie-bună și cu spirit de sărbătoare care să vă însoțească tot anul!

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love